第6個po‼️想贏錢就入嚟‼️‼️

1001 回覆
15 Like 14 Dislike
係唔係開post都要交保護費先唔洗比人jer
我地喺到睇得開心傾得開心咪得 你營造唔到個氣氛無人睇你地個post咩?過黎jer完好返去顧掂自己喇
支持樓主
可以向admin試下禁佢地言

b仔你仲惡過共產黨呀

會員「盧洪哲」,惡意推大量舊帖文,已達到洗板行為,禁言三天
我地喺到睇得開心傾得開心咪得 你營造唔到個氣氛無人睇你地個post咩?過黎jer完好返去顧掂自己喇

你撐樓主就得,人地就唔得
出下心水都要踩人場
扮哂假膠咁又乜又柒
關你地撚事咩

唉 開下賭波post吹下水輕鬆嘅都比人批鬥咁
又冇叫人賭身家allin
又冇話邊一場100%中硬
可以向admin試下禁佢地言

b仔你仲惡過共產黨呀

會員「盧洪哲」,惡意推大量舊帖文,已達到洗板行為,禁言三天

哇我好驚bhskdbwljslwhlsbks

支持樓主都要屌 我黑名單屌你班垃圾啊 支持樓主

Sor lo

你係咪真係撐我心裏有數啦咁大個人有咩就直接講唔好扮on9
入嚟贏錢都要屌
樓主唔撚洗理佢地啦 水咪照出囉
各位風紀我知錯了
但其中我不嬲真心跟樓主 唔好誤會
洗唔洗輸幾場就入哂黎抽哂水呀

仲要都強調左波無必勝,自己衡量架啦

如果一開始我串柒柒輸左比人binc咁抵死啦
乜都冇做過又冇串人去人post搞事

唔緊要啦,你做好自己就算,同埋記住唔好見人係咁問有冇水就係又出唔係又出,出都出啲勝率高同穩啲嘅,唔洗下下都出啲高水嘅,等自己個勝率keep住高

你向來講野都nice隔離post都知,只係可能佢地睇唔過眼啲新手同伸手盲跟先過黎抽水姐,應該都唔太關樓主你事嘅,雖然我都覺得個post名係太囂張

都係嗰句,做返好自己就得

自己撐唔撐心中有數計啦 你地剩係識講呢句
狗口長不出象牙 啲野唔洗畫公仔畫出腸既
支持樓主都要屌 我黑名單屌你班垃圾啊 支持樓主

Sor lo

會員「將男🚬🐴」,惡意推大量舊帖文,已達到洗板行為,禁言三天
樓主EQ好勁
其他人一早唔出算

邊個認真/動氣就輸架啦

唔緊要啦,你做好自己就算,同埋記住唔好見人係咁問有冇水就係又出唔係又出,出都出啲勝率高同穩啲嘅,唔洗下下都出啲高水嘅,等自己個勝率keep住高

你向來講野都nice隔離post都知,只係可能佢地睇唔過眼啲新手同伸手盲跟先過黎抽水姐,應該都唔太關樓主你事嘅,雖然我都覺得個post名係太囂張

講中曬
其實樓主琴日過黎我地都好nice
心水鄭智紅牌出場

細細地搏一搏
好想條癲狗比天收
入嚟贏錢都要屌

係囉 我真心入黎跟樓主贏錢㗎

跟樓g贏大錢
心水鄭智紅牌出場

細細地搏一搏
好想條癲狗比天收

ok禾跟

講中曬
其實樓主琴日過黎我地都好nice

我見樓上夠膽死問紅衫係咪捷克🙆🏻
慾女添丁有無心水啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞