第6個po‼️想贏錢就入嚟‼️‼️

1001 回覆
15 Like 14 Dislike
點解$10買唔到讓球-.-

冇人答我

冇人答我

BIN 幾耐

冇人答我

你個野壞咗呀
唔講咁多 支持盧蛇
唔講咁多 支持盧蛇

跟開盧蛇
唔講咁多 支持盧蛇

跟開盧蛇

lo sir
唔講咁多 支持盧蛇

找數未
洗唔洗輸幾場就入哂黎抽哂水呀

仲要都強調左波無必勝,自己衡量架啦

如果一開始我串柒柒輸左比人binc咁抵死啦
乜都冇做過又冇串人去人post搞事

唔緊要啦,你做好自己就算,同埋記住唔好見人係咁問有冇水就係又出唔係又出,出都出啲勝率高同穩啲嘅,唔洗下下都出啲高水嘅,等自己個勝率keep住高

你向來講野都nice隔離post都知,只係可能佢地睇唔過眼啲新手同伸手盲跟先過黎抽水姐,應該都唔太關樓主你事嘅,雖然我都覺得個post名係太囂張

都係嗰句,做返好自己就得

講中曬
其實樓主琴日過黎我地都好nice

我見樓上夠膽死問紅衫係咪捷克🙆🏻

答一答好閒姐
咁有人波齡短唔識野又想試下買下波姐

咪係 好心就唔好將你自己果一套
或者你地既風氣帶落人地個post到
屌唔屌佢伸手黨係一回事
我地有正面既態度回應佢 係我地既選擇
唔撚洗下下都屌柒人既
你咁想屌的話 去屌左淋病先

唔緊要啦,你做好自己就算,同埋記住唔好見人係咁問有冇水就係又出唔係又出,出都出啲勝率高同穩啲嘅,唔洗下下都出啲高水嘅,等自己個勝率keep住高

你向來講野都nice隔離post都知,只係可能佢地睇唔過眼啲新手同伸手盲跟先過黎抽水姐,應該都唔太關樓主你事嘅,雖然我都覺得個post名係太囂張

講中曬

答一答好閒姐

屌唔屌佢伸手黨係一回事
唔撚洗下下都屌柒人既

點解$10買唔到讓球

講中曬

答一答好閒姐

屌唔屌佢伸手黨係一回事
唔撚洗下下都屌柒人既

點解$10買唔到讓球

好似要15問下樓豬先
說好的正面回應態度呢
宜家好似撚緊好多隻狗咁 撚唔晒
唔講咁多 支持盧蛇

找數未

找咩數
Block左個將男同元氣先 擺明黎搞事

真心學野dllm
琴日先開ac
做咩啫 覺得唔啱玩咪各有各玩囉
係咁jer有咩為
做咩啫 覺得唔啱玩咪各有各玩囉
係咁jer有乜為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞