水晶撚入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 28 Dislike
抵買過名石
如果去名石買 應該要用3倍嘅價錢
我都去過一次買(旺角店) 我係度揀水晶
條友又係唔係點理我 好似好唔耐煩咁一啲笑容都冇 成個過程好唔舒服 所以應該唔會再係果度買

不過又去過一次元朗店 個女sales好好笑容同埋好樂意講解啲水晶 雖然最後冇買嘢就走左 不過佢態度都好好

但係總結黎講 呢間野都係偏貴(我覺得起碼貴其他店3 4倍) 同埋間野成日講到自己啲水晶係最好咁 ig影到啲水晶好靚 其實睇左實物就知唔係真係想像中咁高質
佢仲係太子果陣我去幫襯過一次,一條金髮一條紫牙烏,加埋$2xxx,公道講句條女幾好禮貌,不過佢果度真係好多人,搬左去旺角上過去一次,無買過野,上面好焗好唔舒服,感覺連睇多陣都唔想
名石唯一係果位女店員(見過佢係元朗又見過係旺角)
你同佢講野會有來有往
果2個店主可能真係好忙啦
上過旺角店兩次, 第一次太多人, 睇左陣已經唔想睇, 因為覺得好逼好唔舒服, 想搵個人問野都冇人show你. 第二次上去少人d, 但覺得d晶好似冇咩靈氣咁, 唔係好入眼, 而且覺得IG同實物都唔係同質素, 所以應該都唔會幫趁呢間.
太多人,坐底慢慢睇清楚既機會都無,我都唔會再上去
想問下新手戴邊種水晶比較好,
想谷工作,增加感情同平穩情緒
係唔係買超七就攪掂?
同埋西九先施個層車仔檔既價錢算唔算平
會唔會有假野,thanks.
我一得閒就係咁摸條水晶
想知咁樣會唔會有問題
好日冇睇ig
一睇佢話返左好多s7
去望過下
呢個價錢新蒲崗wong's crystal高質d
男店主相對直接
女既唔認得
我買拉長個次態度ok
Wong我轉左工之後都好耐冇去
不過wong態度真係好好
我條綠髮都係個度買
新手買咗2條水晶,月亮9mm $689, 紅紋9.5mm $1750,睇返舊post覺得好似買貴左
有冇巴絲可以指點下?
佢真係衰location
超7係咪唔需要消磁?
你意思係咪假水晶
其實依加既技術 好難造呢種有內含礦物質既假水晶
反而要小心既係完全乾淨冇冰裂冇礦物質既 例如白水晶 碧璽 呢d
另外就有種既白晶簇(呢個好易睇)
仲有聽講係有人工「砌」既舒俱萊
信得過

天鐵 隕石 唔識睇 驚俾人呃
無聽過瑪瑙能量強
普通野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞