水晶撚入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 28 Dislike
我要買啲黑色、綠色藍色帶
但係招財果啲好多都係黃色
警世
水晶當手飾就好 當普通手鍊帶
唔好求啲咩財富、愛情同能量
一有呢個心態好易引鬼上身
無聽過,講多少少?

講起tune色點可以唔提名石堂碧璽
Ig圖望落顏色鮮明又無乜裂紋
之後店員send黎嘅實物圖竟然變左灰灰沉沉咁…
都幾假...
cls
家陣擺到明呃鳩你咁款
越來越多
道理同筆仙碟仙一樣,本身嗰樣嘢係死物,但係當你想求一啲外力幫自己、求一啲運氣,就等如開左身體嘅門,比鬼有機可乘。

我有朋友戴水晶求姻緣同學業,成日對舊水晶默想,又會叫個水晶郁前郁後黎答問題,就比鬼附身,依家有牧師幫佢趕緊鬼。

咁樣諗會好過盲目相信水晶有能量呢樣嘢
「水晶,戴完靚咗,心情好咗,心理健康左,健康自不然好咗
水晶靚,吸引多啲人嘅目光,同人有多啲話題,人際關係好左」
【笑撚死人】有間水晶鋪話帶水晶可以袪除催淚彈毒素
https://lih.kg/1769067
公道自在人心
紫晶簇
有冇圖?
哇影出黎色標咁
點知實物又暗又灰

依個size都要300幾
我個紫鈦成隻手掌咁大都係百幾人仔
cls 300幾蚊 連鏈都擺唔到
郁前郁後嗰啲唔係靈擺咩
好似有聽牧師講過叫靈擺
不過佢有對舊水晶講嘢,叫舊水晶比啲學業運同姻緣佢

https://www.thenewslens.com/amparticle/81589
都有啲研究否定水晶能量嘅講法,可以睇睇
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽

其實全部都唔靚 只不過係大同貴
下面嗰排右二大細珠嚴重到
每條都加天鐵
Hard sell到
依加唔淘寶啦,右邊係紅瑪瑙嗎?顏色好靚!
坊間仲有店成日教人開啓水晶能量,要對佢默想許願,咁係咪好易招到野
以前我都試過默想,但有時work有時又唔得咁就冇再做啦。應該冇事卦... 一向覺得用死物黎問問題好邪咁,所以唔敢做,有排見靈擺吊墜好靚都唔敢買。依加諗法似你下面講水晶戴完靚左心情好左。
想問虎眼石係咪利事業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞