水晶撚入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 28 Dislike
係咪燈光問題 兩條都有少少黑黑地 月亮少少黃同埋有黑點 平價野
特登想睇番名石當初點講, 但好似搵唔到個原po, 唔知係咪del左, 如果del左擺明身有屎啦. BTW, 名石店同名石堂其實係咪同一間黎, 疑惑左好耐...
條摩根四百幾
月亮二百幾
係咪買過啲貴啲嘅好啲?
咁如果想同另一半感情好啲 係咪買條紅紋石好啲?
睇你捨唔捨得啦 有人就只為功效唔睇樣
我個人就只當手飾戴 當然揀條覺得靚既
名石店歷史耐啲架
名石堂擺明抄人名

請問呢條超七多圈,淘寶直播,$1600 RMB,6mm
大家覺得價錢合理嗎?
唔太抵
而且我個人覺得 超七一係唔買 一買就買靚既啦
上次聯合都見到條3圈6定7mm 3k左右 可以話頂級咁滯 可惜我戴細珠唔太襯
唔係掛 如果月亮+紅紋一齊戴呢?😩啱啱買咗條紅紋 唔想嘥
綠髮好似幾靚
其實功效真係唔關價錢事, 因為講緊係水晶既能量, 識能量既人係會feel 到水晶既頻率. 有次買南紅瑪瑙既時候一下就睇中, 然後上手真係感覺到吉吉地既感覺, 買左後一直都好中意. 亦都唔係好貴, 大概300蚊左右, 但戴完真係血氣好左, 所以通常我臨黎M同黎緊都好中意戴佢.
不過都好多人唔睇功效, 反而睇靚唔靚, 而靚既通常都比較貴, 但都唔一定會勁d, 因為間舖都未必識能量. 但晶體較清既一般都能量比較好, 因為我消磁完條水晶真係會靚左清左, 都會容易d feel 到能量
推下呢個, 真心覺得佢係sell野囉, 仲屈人抹黑佢....
雖然我信水晶有功效, 但真係唔會咁神奇, 講到戴完乜都得咁
唔好加密啦 等全世界知道佢先係黑店
做生意Sell野好正常,但係老闆人品唔好,消費tg,彩虹礦、偷圖、唔見貨、踩同行抬自己,就算水晶有功效,都唔會響佢度買

上面講嘅全部有根據㗎,google 一搵就有,無人屈你㗎名石老闆(如果佢有睇呢度嘅話)
去過旺角名石一次
淨係覺得好亂啲貨都麻麻地
你有無入錯鋪呀?
名石老闆威到話隔離間鋪特登開響佢隔離,等啲客唔小心入錯鋪喎
笑死我
太子果間應該名石堂黎, 但好似搬左啦. 之前去過太子睇, 我覺得名石隔離間店水晶係質素高d, 雖然偏貴少少, 但亦明碼實價, 唔知係咪比名石追擊得多, 好少網上update有咩貨, 覺得有少少可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞