旺角小米燒到好大火

1074 回覆
895 Like 46 Dislike
蠢加懶加7
冇得甩過左3個月
宜家值唔值個標準係用後果個負面影響嚟計
可以嘅當然想燒撚晒全港啲中資啦
但問題係如果機會只有幾次 每次都要冒大風險去做
不如留力爆啲對呢場運動最有負面影響嘅公司
呢個係事後檢討 唔係割亦唔係批評手足做得唔好(如果真係手足做)
核爆都唔割
小米本來就係為發而生
永遠相信美好的事情即將發生
以後義小米應該叫「煮飯」
唔再叫「裝修」啦
廚師們上呀
你地唔係成日話要行動po㗎咩?入嚟同我推爆佢!

係時候搞個 尊重宗教自由大遊行
https://lih.kg/1665685
真心覺得過左少少火,我唔知係手足定鬼放火啦,但再係咁落去,和理非會慢慢反感,會割架。
岩岩見到有韓媒MBC喺小米位準備影d新聞,唔知佢地講乜,但唔希望因為一時衝動而被割蓆。

預左俾人插,但係真心希望唔好再玩火

搞360 何君堯,我覺得佢地係抵死,但其他就可以手下留下情啦⋯⋯
反正燒唔燒大陸人都憎香港人,深圳果邊既人已經恨不得加快發展,超越香港。
火即喺旺場
有飯味
利申:和理 唔割

但係真係有d反感
非常唔同意咁樣無限放大.
希望大家認真諗一諗
燒到變熟飯
打爛完先去揾打既原因?。。。。咁奇怪架咩
係咪only tyranny ?
位置,彌敦道寧波街對出,往旺角方向
一句講晒 唔割
三毛 唔好諗住分化
又話紅裝飾,點解要燒小米?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞