旺角小米燒到好大火

1074 回覆
895 Like 46 Dislike
共和黨有好人...但共產黨 -> 中共既本質及目的有問題,獨裁 集權等傾向,中共既存在對好多地方都係個威脅
只係好多打手上嚟消毒扮自己人
打錯咗
應該係共產黨都有好人,仲打唔打倒共產黨好
我唔係覺得搞小米有問題
而係需唔需要裝修,裝飾咪夠
同埋個情況,其實好多中資/藍屍店仲仆街
例如360同中銀同華為個啲,個啲先係應該裝修
小米上次話五大訴求已經比班小粉紅支那仔屌到仆街
唔係應該拉一打一咩
姐係好似消防高層都係仆街,但大家都係嘈兩句咪算,繼續集中返去黑警度
係撚CEO
笑死,反而蘋果奶共奶到落腳趾尾就完全無事
蘋果係美國公司奶共,小米係100%made in China 公司,點一樣?
五大平台,缺一不可
搞到我唔知佢直定曲
問心嗰句希望360自焚多d
但係小米個口號已經值得商榷啦,如果因為中資就要搞,咁同黑警眼中後生仔就係原罪有咩分別
依個一定要推
火無情 難控!
屌米係香港玩同股不同權拎香港蒸氣左咁多錢

同佢地電話data全部直上中南海

而家中共同美帝打緊冷戰
最需要錢 但香港示威者係都要搞鳩中國國企

拎到佢地成本負擔加高 好快頂唔順
支那貨自爆
小米係中國市場入面 長期俾華為吊打
算係比較弱勢既中資公司

利申 用緊小米尿袋 好用過Sony
咁撚天真
支那隨時可以收返做國企
笑死 覺得裝修錯果d係咪相信支那都有好人果d
唔止謝sir,連er er er sir都……
https://lih.kg/1644080
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞