旺角小米燒到好大火

1074 回覆
895 Like 46 Dislike
小米紅嚟㗎
真心唔明點解會有人撐小米
垃圾中資抄蘋果當自己野
連舖頭裝修都抄到一模一樣
中資冇好野
CLS
幫小米護航,樓上買咗好多小米股票?
用下個7腦都知中資公司無可能係黃,原因係共產黨唔會理你國定民企,唔跟佢RULES玩一律收皮。
我識親好多係大陸做生意嘅朋友,上面條RULES 一定無吹水。
小米如果"真" 支持香港人,你估佢會唔會用煽動危害國家安全收佢皮?
只係香港個編輯黃,唔代表佢總公司意見,有乜屎上身佢一定會出嚟割蓆乜乜。
諗都諗到小米做大6人生意點會真撐香港人,同你有親呀?
公關手段嚟嫁咋!
好撚多屎米打手出晒嚟消毒
一間共產黨黨員成立,入面有共產黨黨委嘅公司點解有特權唔搞得?
題外話, 啱啱再選擇緊買乜嘢牌子智能手錶,個人資料私隱保護係非常重要考慮因素之一,小米排在榜尾 (尤其係因為會經常用GPS) 。 小米手環智能手錶送俾我都唔會要

https://www.wareable.com/wearable-tech/terms-and-conditions-privacy-policy-765

睇下手機台個1+ poat 幾撚多人討論
煲米無熜火,燶晒…
同吉仔一野
個FB外判比本地公關公司搞, 咪「出事」
係因為佢唔係黃就燒佢咩
屎米唔係黃唔係藍係紅,係紅色資本入侵香港嘅黨企業,咁都唔搞得?咁叫乜嘢打倒共產黨啊,搞個黨企業都咁擔心
失你老母啦,anti chinazi唔係得個講字ga
其實小米未到黑裝修
只係紅裝飾

不過今日雙重火攻 + 水攻
我諗真係有排都唔駛開
屌你
燒中資國企 麻雀管 360 都未到小米喇 不完美 要改善
小米煮成熟飯
米已成炊
唔認同燒小米,講真小米既唔係壟斷性品牌,而且又冇出過聲或者出通告,加埋認真覺得小米係弱勢,印度賣得好但係中國感覺比人排擠咁,去中國電訊鋪睇就知。
佢個仔邊度係CEO
唔排除班火魔法師未提升智力,以為係CEO。
共和黨都有好人,咁仲打唔打倒共產黨好
排隊都未輪到燒小米啦
根本就排喺藍鋪前面,你唔對準個問題核心淨係搞啲魚毛蝦毛,點樣解決問題?
紅色資本入侵香港就會睇到好似nba blizzard 嘅問題浮現,就係自我滅聲
藍鋪最多都係講廢話,紅企就係揸住香港人春袋
冇理由唔知小米係紅到仆街架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞