旺角小米燒到好大火

1074 回覆
895 Like 46 Dislike

po撚到手軟,成日話民企,喺支那邊會有民企啊
有幾無知先會覺得有民企,而家民退國進,中共全面接管企業啦
光加熱等於火,火加米就等於禾。若火如米再加上水,飯量將提高更多。所以煲應冚上蓋,任由米自我封鎖……
佢係仲有google Android 支持㗎,做啲嘢守行為咋,佢都炒埋真係支爆,仲有,你估佢唔會暗地裏比服務框架華為咩?
咁樣唔叫分化?要計數邊個付出多啲咩?咁日和理非抹咗成日清真寺喎,大家分工合作,如果唔係點叫兄弟爬山,我哋唔會介意出小咗力,等如叫一個人出嚟,多你一個真係好多,我哋珍惜每一個手足,包括你,你哋邊個屌我都好,詛咒我都好,我唔會唔出嚟,大家都愛香港係咪?
罰你唱十次數碼暴龍02主題曲「為我鼓掌」

揮出一雙拳頭 何方的妖獸 
一一被嚇走
驅趕奸黨回流 才是個成就
即使崎嶇難行 為爭取公允 
強忍亦要忍
這小子 天生太勇敢 太幸運
全力盡力糾正 要所有罪行立即停
全力用特強本領 來為自由爭勝 
Yeah Yeah Yeah

用愛換取的最大能量 鬥志沖天的新氣象
讓世上充斥正義能量 沒甚麼需要拯救和受傷
互愛便可得最大能量 友愛沖天的新氣象
讓世上充斥正義能量 以我的英勇機智來獲取 
這世上一切為我鼓掌

就算是多傷也未回望 奮勇的衝開新氣象
用正義的心向著前望 友愛將這裡改變如獲獎

邊個再想分化嘅,同我唱十次
呢條友正仆街黎
一上市就出成99億糧比自己仲要扮唔知
搞到小米業績差到仆街
股價跌到老母都唔認得
仲話要幫ipo買嘅入翻一個double

係咪運動前請架?
唔一定間間都要裝
但營到一種威嚇既心理作用都好

裝修最高境界係攻心為上:
我打唔到你本人,但我可以令你損失慘重
呢種威嚇會令企業係親政府/奶共時有所顧忌
唔撐示威者都要保持中立
你咪搞笑,紅米係小米嘅一個brand.......
1月嗰時大陸嗰邊已經拆左出黎同小米獨立營運,兩個品牌黎,最多話同一母公司
煮到變熟飯
索帶綁腳厲害
小米從一開始就抄蘋果,個主席雷轟仲口氣大到話要幾年內超越蘋果
邊個乞人憎啲睇到啦
你地真係好可愛
可唔可以唔好再阻消防救火?今日登打士街個電箱著左火,但前面有人唔俾消防救,後面d手足仲行緊,爆炸點算?
根本無人知道地區火勢有幾猛,火頭有幾多,又唔知有無鬼燒民居!唔應該阻消防做野,呢個係我地既道德底線!
笑死,反而蘋果奶共奶到落腳趾尾就完全無事
我好Like
仆街垃圾港豬
真正奶共個d唔撚放火魔法
唔好再開戰線啦大佬,對準黑警政權先
小個敵人多個朋友
老千上市公司!
呢間舖剩係燒著啲尿袋存貨都夠變飯焦
勁多鋰電池
奶共

查封國難五金相關人士賬戶

李國寶,李國章發聲明話炒支持示威者既人

你都覺得無問題?

無做錯
出賣港人者必誅
咩都話人分化?學曬大陸衰野
上崗上線

只係到嘴炮,甘勁去做勇武啦
你起間旺角華為出黎咪攪咯

一早攪左啦,,,你有幾關心個運動,五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞