[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (26)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
負責拍手嗰年個陣有誠意好多
真係唔要得 咁都仲唔換走
屌奶星咁同打少個無分別
顏卓彬3月踢u23個陣幾好
好過杜國瑜
做左個單擋
之前因傷退隊,最近果次唔知咩事落選
佢星期六場波上半場已經出現咁嘅情況
咁差嘅體能絕對影響佢嘅發展
陳7得半場氣,上半場尾已經慢慢地射唔準
Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
國際線關 gphone 咩事,gphone 話未撚聽過所羅門

捐錢?叫 gphone 交翻學民個幾球潑出去既水先
理文1:0小勝標準流浪 化身港超爭標黑馬
射得靚,救得仲靚
er....佢下半場先出
羅生寸爆傑志咩叫巴塞足球
假波打吡
個自轉360靚到呀
禾埔真係有能力做到呢啲咖
就算係失意軍人 都唔係垃圾
理文季初2勝1和進佔前列,教練陳曉明十分高興,但也承認今場贏得辛苦:「對方防守緊密,3中堅身型好,1對1也未必有甜頭。雖然下半場我們未能把握機會拉開比數,但在應付對手反擊方面都做得不錯。」

陳曉明又稱讚隊長列斯奧今場以身作則,穩住軍心:「列斯奧對球隊有好大影響,他的防守能力強,控制到球隊節奏,保持隊型不會斷開兩截。」

問到開局順利,是否期望今季有望爭取更好成績,陳曉明說言之尚早:「我們仍然未對前列強隊,現時都是過一場再看一場,希望季尾再答一次這個問題時,可以回答說是有機會爭冠軍吧。」此外,理文今場特意收起了余煒廉改派劉學銘正選,準備應付周三晚上8時在旺角場對傑志的菁英盃比賽。

李文恩沒有選擇即時更換教練團,反而多番與陳曉明溝通,尋求改善方法,「季中我向他說了一句話:改變自己,遠比改變十一個人容易。」
黎培基係幾有潛質既
經典重現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞