[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (26)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
一早用文迪斯,馬高斯加陳7贏左
死攬09炮台輸幾多都唔夠入
剩返60分鐘左右氣
我諗住柒爺入一球之後應該無氣
但理文用深水埗好旺喎 怕佢下季唔想走
理文下年用埋旺角場啦
將軍澳街坊唔係condom
係球棍堅嘅眼中無人唔係condom
hk01

另外,飛馬日前已取消西班牙前鋒加西亞於足總的註冊球員身份,惟事件卻引起風波。一間稱為Ruiz & Gómez的球員經理人公司於Twitter上透露,加西亞目前仍跟香港飛馬有合約在身。相信是加西亞所屬經紀公司,更指控飛馬篡改體測結果,在沒有合理理由下將加西亞在球隊名單中剔除,並指已就事件向國際足協投訴。

文彼得在接受傳媒查詢時承認,加西亞的合約仍然生效,球員也正隨飛馬操練,將如期支薪及向他提供住宿,惟他指自己並不知悉詳細情況。

飛馬3:3追平愉園(按圖放大)
移除你註冊需要理由㗎咩?
羅素有半場時間打江蘇
同alex teixeira鬥下法
問及在近期社會氣氛下作賽會否有特別想法,阿謙說:「始終都要由掌權者去做好件事,作為球員就是要踢好波畀球迷睇,希望球迷開心。」
半場出左羅素
佢成日都叉腰架啦,不過有波又爆得起
留名
屌奶星輸到4-1
羅生:岩程序就得啦
個查理士吹到幾勁 最後回塘嘅陳7都屌打佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞