各大健身室價錢(3)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
各大健身室價錢(2)
https://lih.kg/1163384

開定先
[創意抗爭] 網民尖沙咀辦「警暴展覽」稱為喚起國際關注
https://lih.kg/eotKoS
將軍澳區有冇好介紹....search左陣見到得間P記....
利申 每日係樓下會所gymroom做緊 但冇barbell 機又少 想搵間係附近既
有冇巴打知炮台山air fitness同go24月費分別係幾多錢?邊間大啲好啲?
我有興趣 或者你講下去開邊間我睇下惦唔惦?
利申 5月做到依家 每星期6日中午至下午(push pull legs x2)
呢到有冇人康文署做開,想搵人帶下
東區撚
北角go24好定柴灣anytime好?
柴灣
我未㨂,你去邊間?
柴灣
真係唔知點揀好....我依家就係樓下會所gymroom做緊既 $250一個月
觀塘果到其實都search到好多間,P記,Anytime Fitness,24/7都有,或者可以試下Anytime同P記先?(anytime 應該唔錯, 睇#12同#10都有推薦(?), 但係有D貴, 而P記平,但唔知會唔會好hardsell or 好多人)
你有興趣既話留個TG?我加你同巴打你一齊去試下?
利申新手 以上都係推測 如果有其他巴打有經驗的話歡迎分享下
但係我窮撚p記嗰啲要一炮過俾錢
有冇中西區巴打知邊度有平嘅?
灣仔都可以
有興趣 留tg?
想問下太古一帶有冇健身室推介,小弟瘦撚新手想搵個教練跟下,想問下各位知唔知大概幾錢
有冇巴打新手去過佐敦間gum beginner到試過堂?咩環境?
Gym beginner先係
咁冇嫁喎P記都負擔唔起真係幫你唔到 我都唔知除左P記康文之外有邊間都係價錢比較低既...
想問下其實一般駐gym room 既pt 質素係咪唔多好,睇都係睇彩數 ,價錢同我出面就咁搵人教爭幾多架
你邊到做開
質素就唔一定 有好有唔好 好多都有心教既
但係價錢就一定比出面私教貴 因為大場D教練錢要拆比個場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞