陳同佳去信林鄭稱刑滿赴台自首!

778 回覆
773 Like 27 Dislike
如果林鄭而家安排到,咪即係證明當初硬推送中條例係鳩囉明唔明
佢都冇保釋點沒收?
自己飛去當然無問題啦
但係佢叫政府安排就唔同講法啦
政府同佢安排即係搞修例都多鳩餘 原來咁簡單就搞掂個初心
唔安排姐係政府縱容殺人犯
台灣判死刑係非常之難
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20191003002032-260402
呢單都冇判死 佢自願返去仲唔係有教化可能?
近兩年唯一一單死刑定讞係放火燒父母親戚 6死4傷
我意思係 台灣都有佢既政治目的
一開始留台灣有可能會死刑 而家件事搞成咁 台灣未必會判死刑
林奠一定唔會俾佢走,一定軟禁佢
"為左填補法律漏洞,提升國際形象,需要修改引渡條例"
by一眾賣港狗
100%肯定唔會死刑
自首已經減好多
而且English choi仲會用佢提醒台灣人要記得送中條例
台灣監大把人招呼佢
希望大瘤都去自首!
想叫政府出機票錢
肯定係強力部門背後要脅, 再搵管浩鳴做中間人傳話。

設計對白(謎之聲[疑似777]): 你唔想出獄後被消失就醒醒定定出獄後去台灣自首。

我就唔信一個咁殘忍又成功走甩左既人會突然良心發現。
我係佢都揀去台灣啦!
留喺香港,只係俾機會對方利用自己做政治工具。

但佢咁樣搞,林鄭嬲得濟會唔會直接送佢中算
送台變送中唔知點解覺得林鄭會做得出
陳同佳只係一個殺人犯
記住搞到香港咁撚樣的黑手係港共政府同共產黨
唔該唔好比五毛帶到風向將所有責任推落陳同佳到
哈! 陳同佳呢招激撚死林鄭!
台灣講左唔屬出自首喇 通輯犯投案咋
信尾有冇加多句:
屌你老母你條八婆借我過橋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞