比師傅不停勸不如你轉自動波啦

146 回覆
1 Like 119 Dislike
唔好揸車累人啦
學之前學下點寫文先
返小學讀好d中文先啦
無車感學自動波算鳩數啦

冇車感就唔好學車啦
會員編號三位數 但開啲咁既閪post
建議換師傅,如果換咗都係叫你轉自動波先再考慮
師傅已係好俾面你,係我就一腳伸你落車
( Show Blocked User - 墮天地獄賴屎獸 )
相信係巴打問題,唔緊要,唔識咪花多啲時間學囉
利申( 當年考油塘用咗10堂一Take Pass,頭4堂學識晒基本野 第5堂開始直接由九龍塘揸去油塘記路線行

九龍塘定九龍灣

九龍塘,行觀塘道去油塘
Show Blocked User - 墮天地獄賴屎獸
樓主係咪金毛mk黎
吾你老母
甘你老母
樓主去報左中文dse先去學車
利申( 當年考油塘用咗10堂一Take Pass,頭4堂學識晒基本野 第5堂開始直接由九龍塘揸去油塘記路線行

九龍塘定九龍灣

有啲人學車會喺九龍塘揸過去油塘

太子去油塘
果時覺得好正
有得同的士佬片車
標點符號又冇 又吾又甘 痴撚線

九龍塘定九龍灣

太子去油塘
果時覺得好正
有得同的士佬片車

莫非你就係傳說中嘅公主道110學神?

九龍塘定九龍灣

太子去油塘
果時覺得好正
有得同的士佬片車

我無超速架

btw有故仔聽??

九龍塘定九龍灣

太子去油塘
果時覺得好正
有得同的士佬片車

我無超速架

btw有故仔聽??

咁你係咪公主道80
我比師傅勸唔好上咁多堂
=師傅 =我

師傅: 你都熟哂 你到考前兩日先黎補鐘

最後上左8堂(每堂兩節 每節45分鐘)
忠義街 棍 van 1take pass
連筆試所有野都唔洗7000蚊

求師傅

同求 7月忠義街 棍van
我比師傅勸唔好上咁多堂
=師傅 =我

師傅: 你都熟哂 你到考前兩日先黎補鐘

最後上左8堂(每堂兩節 每節45分鐘)
忠義街 棍 van 1take pass
連筆試所有野都唔洗7000蚊

求師傅

同求 7月忠義街 棍van

https://telegram.me/Ilovebrother
吾你老母甘你老母穩你老母咩
比錢師傅咪撚柒考好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞