比師傅不停勸不如你轉自動波啦

146 回覆
1 Like 119 Dislike
睇完你呢個Post 岩岩打左去學院轉自動波
真心玩熟左自動波熟左路面 手感 之後再學棍波應該更加得心應手
與其渣棍波戰戰兢兢咁去考試 倒不如輕輕鬆鬆考左自動波 之後再算啦

咪傻啦
就算係考棍
根本大部分人係肥係應付死車之類既情況
因為支棍而肥既根本就好少
男人老狗反正一樣上咁多堂
不如學棍好過啦

人各有志
棍波可以同車融為一體
真心玩熟左自動波熟左路面 手感 之後再學棍波應該更加得心應手
與其渣棍波戰戰兢兢咁去考試 倒不如輕輕鬆鬆考左自動波 之後再算啦

咪傻啦
就算係考棍
不如學棍好過啦

小樣野分心 咁其他方面都做得好啲啦
吾你老母
甘你老母
打出黎都打冷陣

咪傻啦
就算係考棍
不如學棍好過啦

小樣野分心 咁其他方面都做得好啲啦

揸多幾堂就會好機械式咁做
不過你如果覺得自動波容易D既都冇問題既
甘你老母
不如你唔好學人渣車啦

垃撚圾

利申無睇
你試下用英文出post
應該會好啲
驚嘅就操多幾堂,就算比你考到岀到都比人呠兩下又震哂重死,到時真係害到人
Top long didn't read
不如你去學中文好過啦

小兒麻痹啊你?
唔好考車住,買本小學標點符號補充練習做左先
字又唔識打
標點又唔識用
不如你去學下中文先啦
Mk仔學人渣車
吾你老母
相信係巴打問題,唔緊要,唔識咪花多啲時間學囉
利申( 當年考油塘用咗10堂一Take Pass,頭4堂學識晒基本野 第5堂開始直接由九龍塘揸去油塘記路線行

九龍塘定九龍灣

有啲人學車會喺九龍塘揸過去油塘
吾你老母
甘你老母
打出黎都打冷陣

陣你老母
我以前都係鏗鏘學 個師傅都係姓廖

又係堂堂比佢屌 唔知係咪同一個

屌我個師傅都係姓廖x泉 細細粒 西口西面 第一堂已經比佢屌到屎忽爛

+1
堂堂俾佢喪屌,但冇叫過我轉自動波

利申:2剔pass
其實肥親大部份都唔係肥係條棍度...好多時係死車, 又或者比後車爬頭等而肥
樓主應該轉左個師傅啦
果啲師傅做又三十六唔做又三十六
hea到仆街
我李健比個師傅教
食野訓教遲到樣樣齊
仲要成鳩日水潑冷水叫我唔撚好揸車
咁當然就肥撚左
之後轉左出面師傅
正常好多講解又清晰
三堂就pass撚左

所以你都係轉師傅

Btw 學過啲中文啦 隔行都唔識
佢屌我
我就即刻拍手話佢屌得好
但繼續比油
試多幾次佢就冇成日屌
你師傅冇屌錯你 出車要後波拎位 現實係得 但考試唔得 唔係一手出 因為考試泊車後再出係一手搞掂 所以 你轉自動波 因為你腳應付到手應付唔到都係冇用 上左八堂 師傅都係話我快過人上手 你學得好慢
同埋 吾你老母 甘你老母 學好打字先 好冇 一樣野都學唔好 就想學好第樣野
佢屌我
我就即刻拍手話佢屌得好
但繼續比油
試多幾次佢就冇成日屌

行七十上四波
屌鳩個師傅
我黎學車 就係因為我唔識
你教唔撚好屌鳩我?
傻的嗎?

利申: 前排學車又係比師傅屌, 即屌番佢轉頭: 我識渣就唔洗黎學啦鬧你老味咩
師傅即收皮之後既堂都唔再屌
( Show Blocked User - 墮天地獄賴屎獸 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞