勞力士無止境(Rolex/Tudor)討論區20

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
吾你老母 宜家戴隻勞根本就係當裝飾品(咪講笑話有乜野「工藝價值」),無啦啦貼塊膜把鬼,少少錢怕花戴唔起就戴g shock 啦。
真既
隻錶人地,都係個句貼與吾貼用邊間都控制吾到。寫到明「自行決定」,幾千蚊至幾萬蚊手機有人用mon貼用手機壳,有人吾鍾意要用裸機一樣。你用吾用無話錯與吾錯,你自己錶自己選擇無強迫人
金器鑽石少人買ja
買隻流四咪得
請教多少少 我身邊一個玩錶既人都冇
巴打 你黑藍俾盡9係係指全新定二手?
Ig我有問過全新歐洲水1080000左右
我都諗緊等12月會唔會跌少少
撈已經算係機械錶中最耐用之一,出名粗帶㩒用都要貼膜 人地十幾廿個甚至幾十個d靚錶都未話貼
我個人就唔傾向於追住個款嚟買,個心會有把尺,全新9頭我先會話考慮下,2手去到10我就睇都唔睇,同埋巴打你打多咗個0 都係嗰句,唔駛聽人講,自己認為值就去馬
多謝你可能因為係第一隻所以款行先
我會再好好研究下
其他巴打都不妨俾下意見
1 2 月點解會回落
第一隻錶想買盲十 想問下洗唔洗食炒價 定係排隊就排到
沙同百點解會咁難
沙同百110應該有掛
沙士110有?where?想買
想請問深水埗間和記名錶信唔信得過?
二手都過12
有無Ching會知而家係AD買全金黑十有無折
想問咁多位巴打,唔好意思,多少少問題

睇中左隻116610LN 黑十好多年,啱啱儲夠錢買到,大概8萬多少少。
係D街鋪買全新888 full set,佢話可以加錢上行,我加錢都ok,價錢可以接受,都覺得值,鍾意咗好多年

想問咁多位全新嘅話上唔上行交收好?上行係咪百分百check到真假?好驚買到流野,同埋check唔check到係咪全隻錶都原裝,冇換左啲咩零件或唔對期之類?
唔該咁多位巴打

利申,已經問過好多間AD都冇得排,加錢,或搭骨,全部都話唔得先諗住係行鋪買
全部都話唔得先諗住係街鋪買
行入去某唱片公司 ad 口痕問新batman .+3.3 等2日排就唔知幾時

剛入手、排左個幾月、AD
+3.3萬? 想問下邊間
想問下369宜家仲洗唔洗炒價
好少人討論
我二手
都係第一隻
想入多隻古董撈,如果廿幾歲帶古董撈會唔會好怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞