勞力士無止境(Rolex/Tudor)討論區20

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
有冇巴打試過生客WALKIN排黑十/單紅排到
同埋唔同AD既玩法係點 可唔可以簡單講下

據我所知
-周生生要入門買30k野做會員先有得排指定款
-英皇就要食炒價 e.g.黑十78k, 藍黑圈102k
求指教
我乜都無買過,不是什麼會然,就咁入周生生都俾我排(當然唔知佢係咪轉頭掉鳩咗啦)但總算有個希望既。

伸:排熱門鋼錶
多謝巴打咁詳盡嘅分析,其實我個人都係鍾意金鋼甚至黃金多啲,不過見鋼啲價咁堅先睇吓
買番去唔帶就可能保到值
帶過保咩值
除非好耐之前有折買落
依家賣番出去可能汁萬幾
搞咁多野買隻公用股收下息可能重好
無錯
咁講因為你對ROLEX無知姐
早幾年隻BATMAN你係AD食小小炒價買返黎 (如果你排到) 8萬蚊

擺係度3年, 今日全新賣出去, 12萬
帶3年, 今日2手放出去, 10萬

邊隻把閉公用股可以收息做到? 我都想咁輕鬆
早幾年買隻領匯升左成倍重賺埋息tim
股票市場你咁有GUTS擺係度3年唔睇唔做買賣, 呢D錢咪低你賺 可惜唔係個個做到
毒下你

唔記得放圖
J死人
周生生講明只會留資料3個月
仲講明vip優先
Vip唔要先到你
True
帶住錶炒股, 冇衝突架喎
5.人地買到正價,你想要正價,三唔識七為乜幫你?
一個奢侈品一個係投資產品
無得比
當投資既話 根本無得討論
沙士/新百事/新batman,大家點揀?
咁佢又無講到咁detail喔,淨係講資料keep 3個月。
不過都係果句,有咪bonus,冇咪算囉,又唔係d咩必需品,但就咁睇佢地個樣又唔似其他巴打講咁閪口閪面喔,
幾好態度!應該可能無咩生意啩⋯⋯
留左當買個希望囉
你排咩款
唔要面排百事
無話過要人幫...巴打唔使咁燥...

不過錢我有,但係$1都唔想俾人賺。
連登係咁
所以咪有錶佬既出現
買個希望我唔建你去周生了, 果日WALK IN買到金鋼十仔, 佢都講到明排熱門錶, 公司只會照顧返自己客戶先 (姐係買過野 但我冇問金額) 所有生客就算佢幫你排, 公司內部電腦都唔會抽到你

我買左10萬蚊錶都話我冇咩機會排到地通, 只可以"博下"BATMAN或綠綠 而且都可能要1年以上

反而你要買希望 我建議去歐X坊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞