第五年*非牟利DSE模擬試*番黎啦

165 回覆
43 Like 25 Dislike
交咗form 但係收唔到email
稍等一等
我地最近同時處理緊多樣野!
好快會收到
請問準考證出了嗎?
啲卷幾時收得返
Tui
二月中透過香港郵政領取
係咪差唔多改曬
攞得未?會唔會有 email 通知?
屌你老味 覆得機未?問咗好耐完全零回覆係想點?
Third, relevant materials (i.e. statistics, explanatory clips, etc.) will be uploaded online before 7 March 2020 .You will receive further information on how to access such documents very soon. Please check your email within this period of time.
數學份MC點解好似冇改過咁答案又冇,分又冇
點?爛尾?嗰陣又話一個星期send解卷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞