香港電競龍頭CGA老闆有份推蒙面法

91 回覆
75 Like 31 Dislike
唔好再推 由佢沉
補充多句咁樣都要屈CGA
又唔見你講九莖?
九莖老細卡名印殘體字
邊個黃定紅啲就唔講啦
呢家人地間接老細支持蒙面法啊 on9
唔知你咩撚野部門啦
但係竟然講得出無關係都知你唔大粒得去邊
全個圈都知eric yeung同cga有關係啦on9仔
我淨係知你屈緊我
口同鼻坳,最好就係出來見面大家打比我64854486名rickyy
因為不想有心人話我係五毛,我好多時 我差不唔多幾日就落去玩一次,係黄係藍係黄 我知道得好清楚, 為咗大家唔畀人利用,我可出來同大家 解釋 我唔係驚你們打爛人嘅玻璃, 我係唔想人哋都支持我哋嘅人,變左我們既敵人,分明係有人同呢度既員工嘈過,就想利用我地去報仇,但又唔知次次有好多人去遊完水入去換杉是沒人阻的,如果人哋係藍絲的話一早報警了,為了令大家相信我願意出嚟,隨時我,如果有人利用我班兄弟而令到有人被均捕,或受傷,唔好比我搵到,希望大家做乜都查清楚先, 唔可能 一有人話這間舖頭 係呀邊個邊個個朋友,我地就去裝修, 你 搞一間中立嘅舖我唔會出聲,但我不會去修一間撑大家既店鋪比番我們攪, 唔該每一次有份入去換衫 嘅手足 幫手推一推

唔知你咩撚野部門啦
但係竟然講得出無關係都知你唔大粒得去邊
全個圈都知eric yeung同cga有關係啦on9仔
我淨係知你屈緊我
我知你係因為工態度唔好先至會屈cga,你指出果條友是香港 電競會主席,叫大家去攪1閒深黄既店鋪,
我只係可以當你係黑警,有一點大家要留意,如果這間嘢既摹後人係藍的,係不會求大家同埋 解釋㗎,如果按呢個 邏輯 我們至少 接到一百幾十單 工程, 黑警你呢一招真係幾毒,

唔係話唔信你, 但你連字都打唔好
有幾撚傻閪先會係連登留電話叫人出去傾
黃店接倒200萬政府project
岩岩睇到慕容條片講屎家軍就諗起尼個po。
舊屎面嗰浸就係到扮手足
實際憎到我地仆街
另一個話人電兔88屌手足屌得好落力
https://www.facebook.com/Dr.ElizabethQuat/videos/314246076492651/
建議大家唔好 Click 入去睇,成段野都係想 R 政府錢補貼呢班紅底藍店

前線好黃
又係假博士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞