香港電競龍頭CGA老闆有份推蒙面法

91 回覆
75 Like 31 Dislike
唔知你咩撚野部門啦
但係竟然講得出無關係都知你唔大粒得去邊
全個圈都知eric yeung同cga有關係啦on9仔
查清楚三位老闆同電競總會啲人叫咩名先啦
唔好老屈
我淨係知你屈緊我
支持世界冠軍

多謝手足
push
幫佢裝修!
Eric Yeung唔係CGA股東喎 你咁係咩居心?
張圖係1月既事
點解要依家走出黎抺黑
有乜居心?
楊全盛好似係民賤聯?
樓主on9就收收皮先啦
cga開俾人做休息大家有目共睹
定係你坐係冷氣房做鍵盤戰士呀?
多d去夢遊啦 傻鳩
我都係CGA員工,之前開門比大家休息個晚我都係到, 啲高層帶住班手足入黎休息換衫,我地仲派野飲比大家. 仲要旺角打起上黎都驚大家比人捉走, 仲落埋閘免費比大家打機。 又怕有狗扮人叫人唔好影相,一影就屌佢del相。

Btw, Eric Young 根本唔係呢到老闆, 最多都只係有份投資,根本冇管過我地鋪頭做過咩, 除左最近嘅VAR BOX係關佢事之外都冇野係關佢事.

落得黎嘅熟客同我地傾得計都知我地大部分員工都黃, 希望之前幾晚嘅手足都幫下手講幾句
我有朋友做CGA,明白嘅。手足加油!
叫人去攪cga有咩居心果幅相片细果條能樣唔係呢度老细,佢係香港電,我叫ricky電話係56027879 64854486,可以打比我,見面都丁趴
Cga 真係接過好多次人 俾過好多人入去換衫
講真好多cga 既員工都係深黄 有d 仲有上前線 又放人入去換衫走佬 開d 咁即post 好明顯唔知cga 咩料
push
我見CGA好多大學生喎,應該唔會藍得去邊嘅,有啲一家大細都帶埋小朋友嚟玩
借刀po 可以收皮
善用不推文
Cga係大部分員工都黃,但唔係全部
手足入去嘅時候小心啲,保持警覺,有藍屍肥佬係個度做
利申前員工
有無得開名 係咪走左啦 完全無見過藍絲wo
肥就藍屍,大隻咪黑警
佢係藍
唔係因為佢肥 係因為佢真係藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞