香港電競龍頭CGA老闆有份推蒙面法

91 回覆
75 Like 31 Dislike
雖然香港電競界有聰哥咁支持香港,但另一邊就有香港電競界最大組織CGA老闆出黎出賣香港人

旺角嘅電競館係屬於佢地,依家仲想扮裝修減價清貨,大家識做啦
推 裝修
sources?
Cga 垃圾
都開得post啦
順便貼埋source唔好咩?
裝修?
唔使用劍既
用USB KILLER就得啦
呢個post好野
不如P埋李嘉誠上去

搞電競都係藍嫁啦 佢地係為左奶政府果份電競撥款先搞電競
唔通覺得電競係香港有市場咩
btw cga個場依家轉做夾公仔機
有搵youtuber做台主 熊仔頭都有份
電莖係香港真係得啖笑
現任香港青年聯會主席係前港隊教練
個記者會佢有份
垃撚圾公司
推到佢仆街
香港青年聯會一睇就知親中野 做得主席
證明電話莖搵唔到錢
楊全盛喎,我以為全連登都識佢添
ok thanks

push
我屌你啦,我係CGA其中一個部門主管,亦都係前線手足,亦都有揸校巴,亦都捐錢買物資捐到冇錢食飯咁滯。
首先,楊全盛條撚樣根本同我地間公司完全冇撚關係,佢係紅底,但關CGA撚事?唔好拎電競總會個架構圖見到啲人名又重複出現過就話有關,總會同公司完全獨立運作。
第二,旺角間鋪由七月到而家都數唔到開過幾多次嚟做休息站、物資站,就算拉咗閘都俾人入嚟抖,入嚟換衫,入嚟過夜,救過好撚多手足。詳情我唔講太多,費事之後比mon po狗target嚟捕人。
第三,間鋪一月開,嗰陣諗住電競館喺香港開威威,膽粗粗send invitation比當時仲係正常人嘅林鄭,佢又想嚟收割,所以先有開幕嗰張相,大家都好撚後悔點解要請佢,一月果陣閪知佢而家會變到咁呀?
最後,其實大家都知出post嘅你係邊個,你輪流用幾個account出左咁撚多次Post次次都係講嗰幾樣野,唔好屈得就屈啦我屌你老母。
補多句,如果想推到旺角前線手足冇咗個24小時開放嘅避難所換衫休息,你哋就繼續up啦。
Lk
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞