香港電競龍頭CGA老闆有份推蒙面法

91 回覆
75 Like 31 Dislike
上次入cga避難啲員工仲主動比湯我飲!啲湯幾好飲架!得閑要去支持支持下!
口同鼻坳,最好就係出來見面大家打比我64854486名rickyy
因為不想有心人話我係五毛,我好多時 我差不唔多幾日就落去玩一次,係黄係藍係黄 我知道得好清楚, 為咗大家唔畀人利用,我可出來同大家 解釋 我唔係驚你們打爛人嘅玻璃, 我係唔想人哋都支持我哋嘅人,變左我們既敵人,分明係有人同呢度既員工嘈過,就想利用我地去報仇,但又唔知次次有好多人去遊完水入去換杉是沒人阻的,如果人哋係藍絲的話一早報警了,為了令大家相信我願意出嚟,隨時塭我,如果有人利用我班兄弟而令到有人被均捕,或受傷,唔好比我搵到,希望大家做乜都查清楚先, 唔可能 一有人話這間舖頭 係呀邊個邊個個朋友,我地就去裝修, 你 搞一間中立嘅舖我唔會出聲,但我绝不會去装修一間撑大家既店鋪比番我們攪, 唔該每一次有份入去換衫 嘅手足 幫手推一推
唔知佢咩名 唔知佢仲有冇做
佢之前做store個邊
總之各位手足 保持警惕
Cga係有好多好人 呢樣冇得否認 但唔代表係100%安全
抖夠休息夠 情況許可就盡快返屋企 加上旺角都唔係特別安全 隨時有狗入鋪 班狗都唔撚跟規矩 真係唔知會發生咩事
我估應該無做啦 store 好似換左好多次血 如果有藍絲成間公司咁黃我諗佢都無引
VAR LIVE聯合創辦人楊全盛
https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20190522/s00001/1558517681119/%E6%9C%AC%E5%9C%B0%E4%BC%81%E6%A5%AD%E9%A6%96%E6%8E%A8vr%E9%9B%BB%E7%AB%B6%E7%9B%92-%E6%96%99%E5%BC%95%E5%85%A5%E5%A8%9B%E6%A8%82%E5%A0%B4%E6%89%80

進駐CGA電競館 讓港用戶體驗
http://www.etnet.com.hk/www/tc/lifestyle/officetips/executive/60178
2015年4月,「國際IT匯」頭炮活動「IT紅酒嘉年華」被指涉及利益輸送,以公帑補貼私人生意。
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%A5%8A%E5%85%A8%E7%9B%9B

位於荔枝角的全港首家電競場Versus Stadium今年7月開業,投資額近600萬元,創辦人楊全盛透露,單是裝修控制室便花掉近200萬元
http://startupbeat.hkej.com/?p=52071
英皇電競、香港電競總會 (E-Sports Association Hong Kong, ESAHK)及 Cyber Games Arena (CGA)一同支持香港大學專業進修學院 (HKU SPACE)
https://www.emperorgroup.com/tc/media-centre/details.php?id=94

夥拍英皇娛樂 引入逾千台VAR BOX
http://paper.wenweipo.com/2019/05/23/FI1905230007.htm

我淨係想講 Cga 之前想打鋪Na都要更新 仲收咁貴
但係入面個小食部幾好座 免費行行企企 玩手機都唔錯
佢係電競總會主席
香港搞得電競好難完全同佢無關係
但係同佢有關係就等同藍?
傻撚左?
一間楊生花左600萬既酒吧, 然後係 CGA 個網又搵到架wo CGA 唔放大快活電競落去

係咪唔夠ac呀 6月狙擊過 依加又用返?
你都 on9 , 幫你地認清楚D公司野又話追擊
24萬都仲p 緊
好奇問下姐 唔洗咁嬲喎
見你p牌仔開親post就講間野 唔講以為你係mkt宣傳緊
可能楊生都係曲線叫Gamer上街啦 無咩事我都係返高登先啦
我知你係因為员工態度唔好先至會屈cga,你指出果條友是香港 電競會主席,叫大家去攪1閒深黄既店鋪,
我只係可以當你係黑警,有一點大家要留意,如果這間嘢既摹後人係藍的,係绝不會求大家同埋 解釋㗎,如果按呢個 邏輯 我們至少 接到一百幾十單 工程, 黑警你呢一招真係幾毒,
睇一睇#22樓先
近排個硬件部俾人搬走係咪咁既原因
我Po多次
擺到明借刀post,大家想保護手足就唔好覆任何嘢啦好嗎,你要投訴耳機廢員工西面你去FB留言啦⋯⋯

最後我只有幾樣想澄清
1. 楊全盛喺CGA一毫子股份都無,你唔信自己可以去公司查冊,我哋比上市公司入過股有披露文件,你無啦啦整張借刀圖話佢係幕後老細我真係R撚曬頭

2. 頭先有(聲稱)同事話VR關佢事,我澄清返VR都有個Eric但唔係同一個,前線同事可能認錯

3. 頭先又有人聲稱有個肥藍屍同事,全公司所有人舖頭到Back Office由開張到依家我全部都識,真係無一個係藍

4. 再唔信嘅你搵返岩岩今年8月,CGA搞嘅香港電競節,有份上台表演嘅KOL係藍定黃。

原諒我唔可以講太多自己身份,唔通我係管理層又要話你知咩,原因睇返我上一段長文再諗下比黑警捕到我會點

善用不回覆功能
驅逐共黨,光復香港
(呢個唔係我本人account, 借用的)
老老豆豆
CGA又好 腦場 / online shop 都好
背後腦細係藍屍/廢老/左膠真係唔撚出奇

但各位手足 記得一樣野就得
你入到間鋪變身 shopping
鋪面既手足90%都係企你個邊
記唔記幾個月前得黃金唔撚交CCTV事件?
點解深水埗食糖水永遠都有人?

如果發生藍屍督灰事件 間鋪又冇合理交代
歡迎幫佢老母臭閪裝修 我會幫埋手一份
然後我會用盡所有方法 表揚呢間鋪

個市日撚日咁靜
我真係想知邊個廢老想同香港人作對
想連僅餘既生意都冇埋
有種就炒撚晒D黃既
換撚晒做支那藍屍做sales囉

光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可

某3c經理字
樓主垃圾借刀狗
知情人認證+1
有咩唔撚明歡迎親身落黎CGA講
我慢慢同你傾
事實
咁其實呢家即係點, 藍絲公司但黃絲打骰就照幫襯, 再俾錢佢地繼續開舖, 然後繼續俾個老細下次支持用緊急法23條,斷網霄禁,最後前線俾人打就入去CGA避難咁樣?

求解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞