唔好再俾叙福集團老闆嘅語言藝術呃到

270 回覆
731 Like 18 Dislike
再推
我係黃色商戶
推呀,唔好俾佢抽水
同意
宜家首選梗係黃店小店
```
```
敘福樓集團黃傑龍喺2016年立法會功能組別選舉擔任飲食業界自由黨候選人張宇人嘅選舉經理,成日跟出跟入同張宇人一齊去拜票。
藍扮黃,極無恥!

利申:飲食界
睇見咁多位手足真係去懲罰,
真係心都酸埋,小店啊
人地上市公司 ,搞唔掂最多咪賣盤
點解要咁蠢去比人利用比人呃
"青衣彭于晏"
正!!!!
有無source啊? 我想睇下
推返上黎,問下個藍扮黃嚮唔嚮應聽日罷工
推!
事實證明集團式經營都一定要暗撐政府先可以生存
大把人有投比777 王維基都投比689啦 如果以前做過藍就一世唔可以做黃 咁湯家驊而家點解可以變藍?
https://m.mingpao.com/pns/%E8%A6%81%E8%81%9E/article/20191005/s00001/1570214582396/%E7%8E%8B%E7%B6%AD%E5%9F%BA%E9%BB%83%E5%82%91%E9%BE%8D%E5%90%8C%E5%8F%8D%E5%B0%8D%E7%AB%8B%E6%B3%95
https://hkchronicles.com/data/HnXRsTxtyNk
有支持616遊行 有譴責721 有反禁蒙面法 你仲想點?
幫手推上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞