[黑警死全家]曼聯終極FF屌柒柒柒柒暨吹水區[708]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
男神又扮野撚鳩毒撚

細細個打FIFA已經聽過雪雪聲,仲整壞左個手掣
17號一個衰過一個
依度d湖迷依家點算
萬人斬笑個扮毒男神
自從格拉沙家族14年前入主曼聯後,「紅魔鬼」球迷一直抗議,唔希望愛隊淪為美國富商嘅「搖錢樹」,隨住曼聯戰績近年大倒退,「反格拉沙」嘅聲音更加高漲。英國《太陽報》周二(15號)爆出驚人消息,股東之一嘅奇雲格拉沙已經決定賣出手上13%曼聯股份,可能成為格拉沙家族撤離「紅魔鬼」嘅第1步!
馬琴格拉沙喺2014年去世後,6個子孫繼承嘅佢嘅曼聯股份,不過真正投入球會事務嘅只有Joel同Avram,據《太陽報》報道,計劃賣股嘅奇雲格拉沙,眼見球會股價大跌,嚟緊財政報告近會罕有錄得倒退盈利,所以決定提早「斬纜」。
文件顯示奇雲格拉沙已將手上13%曼聯股份,進行由B類股票轉換A類股票(供紐約證券交易所交易)手續,呢個動作唯一意思就係要將股份賣出。市場估計奇雲格拉沙賣股後,另外3位手足Bryan、Edward同Darcie將來亦好好可能會跟隨。
早前有報道指出,喺蘇斯克查執教嘅過去7個月,曼聯喺紐約股票市場嘅股價由21.2美金,跌到周二(15號)嘅15.91美金,球會市值由35億美金暴跌至26億美金,足足蒸發咗9億美金,主要贊助商雪佛蘭亦提早宣布唔會同曼聯續約。消息傳出後,唔少曼聯球迷話蘇斯克查其實係「反格拉沙」陣營派出嘅臥底,目的就係搞冧曼聯股價,將格拉沙家族逼走!

so9
都係狗餅威 食極都頭腦清醒
有得揀我寧願做男神
一直支持教到降班
英超就將迎來曼聯vs利物浦的焦點大戰。英足總官方宣佈,馬田-艾堅遜(Martin Atkinson)將擔任今場比賽上的球證。

艾堅遜執法的近13場利物浦比賽,利物浦均保持不敗,其中包括去年12月,利物浦主場3-1戰勝曼聯的「雙紅會」。頗為有趣的是,在那場比賽後,時任曼聯教練摩連奴(Jose Mourinho)下台了。如今曼聯戰績慘淡,有不少媒體推測,如果曼聯此役主場慘敗給利物浦,蘇斯克查(Ole Solskjær)也將下台。

Thanks Ole
唔保持頭腦清醒會奶野架
當年見唔少俾支那妹迷到妻離子散, 爭落周身債+卡數
點勸都勸唔聽
有冇人可以介紹啲
妙齡 大波 美貌 心地好 腳長嘅 美少女

香港淪落到咁都一樣不離不棄, 點解咁快死心
依家玩法唔同咗
多咗支那妹為個身份證同公屋落咗黎先
拎到後 就踢尻佢走
唔係真係信啲傻仔充大頭係真
佢近射都好柒
係睇得出罰球真係有落過苦功
出黎玩所有野都係建基於利益, 咁先唔會沉船
唔少人俾人氹兩句就以為萬人迷, 人地真心鍾意佢
戇鳩到咁
呢啲都叫靚仔
費蛇派出嘅攬炒專員
好型囉

唔通呢啲靚仔呀
我係真心崇拜你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞