[黑警死全家]曼聯終極FF屌柒柒柒柒暨吹水區[708]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
牙朗都會請錯水貨
mata已經係panic buy啦
冇咗阿盲,條友廢到呢
英撚廢到
又無普巴
Fellaini on Manchester United players: “You see some players go straight into the dressing room after games and go straight onto social media. It's wrong.”
除咗好𨶙大隻之外
其實完全未到祖記長期正選level
同曼聯時碧基水平 差不多
而家所謂星都是報紙吹出來
點解咁講
但如果當日黎曼聯既係佢唔係麥佳亞,佢拍住白lin, 我諗所有藥房既救心佢斷哂貨

如果DDG變唔返聖基亞,今季失超過50球不是夢
20 歲黎講其實算勁既...
同曼聯時碧基水平 差不多
而家所謂星都是報紙吹出來
係有d唔成熟, 但攔截係幾有功架
比起jones同齡強好多
不過繼續留係沙利麾下, 唔會有咩成長
但如果當日黎曼聯既係佢唔係麥佳亞,佢拍住白lin, 我諗所有藥房既救心會斷哂貨

如果DDG變唔返聖基亞,今季失超過50球不是夢
因為我既假設係佢同麥佳亞二選一
炸彈人 好彩無買
來曼應該死緊 條防線原本已經太垃圾
如果買佢拍維迪李奧都還好
始終得19歲點有潛質都唔會有經驗揹起條防線 肥佬又害一個球員
印象中中堅好少十八廿二就勁, 早極都要廿三四歲先成才
我要T仔拍麥龜算
上場見到佢會叫陣 似返維迪拍李奧咁
李奧肯出聲
以前有vds舒米高呢啲識指揮都仲好啲
DDG條毒撚
做龍門ddg來講太斯文喇
不過而家曼聯既文化係搞到無人敢出聲
但依家既曼聯不論球會管理層定球迷跟本就唔會俾時裝同空間佢去進步成材,仲要咁高身貨,佢地一定期望係即插即用,踢到依家咁既表現,逼歷特一定俾人屌到飛天
屌, 其實差唔多
佢係會有蝦碌, 但起碼唔會失白lin d高波先

你比我揀, delete配mc龜好好多
因為我既假設係佢同麥佳亞二選一
印象中中堅好少十八廿二就勁, 早極都要廿三四歲先成才
但依家既曼聯不論球會管理層定球迷跟本就唔會俾時間同空間佢去進步成材,仲要咁高身貨,佢地一定期望係即插即用,踢到依家咁既表現,逼歷特一定俾人屌到飛天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞