[黑警死全家]曼聯終極FF屌柒柒柒柒暨吹水區[708]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
第一球鏟唔中波,第二球玩失波
唔爭在等埋第三球啦
Havertz come mu
入嘅兩粒都基拿比,有無咁勁先
話晒德國都咁勁,失波係好正常
炒鳩熱狗7-2入四球架

亞軍庭仲要鳩到咁
咁我以為只係熱狗廢丫嘛
呢班新德國國腳前中後都好完整
閘位比較之下差戰
曼聯領隊蘇斯克查帥位出現危機,盛傳下場聯賽對利物浦再有乜冬瓜豆腐,呢位挪威教頭就會提前Bye Bye。英國《每日郵報》進一步爆料,話曼聯已經秘密展開物色新帥工作,而頭號人選就係只得32歲嘅RB萊比錫教練拿高斯文,消息指曼聯高層已開始進行資料搜集同初步接洽工作,以便蘇斯克查一旦落鑊,接班程序可以第1時間進行。

正呀
貴為英格蘭國內最成功球隊,曼聯本季成績堅唔合格,8戰得9分創紅魔於英超史上最差開季成績,領隊蘇斯克查被全球魔迷插到上天花板。外表童顏、周時笑口噬噬、對外處處維護球員嘅蘇B查實怒不可遏,英國《太陽報》報道,蘇斯克查於更衣室中,學費格遜瘋狂「開風筒」,用勁難聽說話羞辱一班球星,據悉紅魔球員都開始頂唔順蘇B,希望佢早走早着

走啦so9
阿妓走曬寶仲要咁貴入件Pepe
換帥聯
年年都要靠利記大炒逼換帥
踢十場好波之後又沉過
西波劇本已訂
呢d就走去學費sir
好野又唔見佢學到
咁留係妓又未必學到野
普巴唔係去左蛆, 分分鐘變聰明仔/飲水
盧渣古
Thanks for the memories but its time to say goodbye sob
痴撚線啲傳媒吹到自己係現場咁
仲要係太陽報 信個個都要驗腦
條友波都未控到, 點交直線
佢真係BEBE 之後排第2 得啖笑收購
輸波就實多呢啲新聞, 不過班大帝都係抵屌架喇
邊個教都一撚樣架啦 除非搵到費sir出山
貴為英格蘭國內最成功球隊,曼聯本季成績堅唔合格,8戰得9分創紅魔於英超史上最差開季成績,領隊蘇斯克查被全球魔迷插到上天花板。外表童顏、周時笑口噬噬、對外處處維護球員嘅蘇B查實怒不可遏,英國《太陽報》報道,蘇斯克查於更衣室中,學費格遜瘋狂「開風筒」,用勁難聽說話羞辱一班球星,據悉紅魔球員都開始頂唔順蘇B,希望佢早走早着。

曼聯自於開季首仗大數車路士後,之後就冇腳好波,自今於聯賽輸過畀水晶宮、韋斯咸同紐卡素,於歐霸盃演出亦令魔迷冇眼睇,對阿爾克馬爾全場都冇腳射門中龍。之前蘇斯克查都對外承認,曼聯表現的確令人尷尬,但呢個批評已經好小事,因為佢喺更衣室插班球員嘅說話,比「尷尬」難聽100倍。

《太陽報》爆蘇斯克查於不敵紐卡素賽後,勁用粗口問候一班球星,插佢哋成班不知所謂:「你哋一班廢柴,莫講要喺費格遜時代嘅『全盛曼聯』中打正選,就連後備都冇資格做!賽前我同你哋定嘅所有戰術同踢法,一落場就唔記得晒,同白癡有咩分別?就算英冠球隊都比你哋好多多聲!依家你哋踢成咁,係咪想打爛我飯碗,想我畀人炒?」
蘇斯克查坐正做曼聯正式主帥後,成績就直線下跌,今夏放走盧卡古、安達靴里拉、阿歷斯山齊士等球員,搵唔適合打箭頭嘅拉舒福特掛帥,搞到曼聯戰鬥力大減,另外佢戰術單調冇Plan B,球員都開始懷疑佢嘅能力。將帥關係緊張,更有球員希望蘇B快啲被炒,曼聯未來堅令人擔心。
so b 冇講錯wo🙈🙈🙈🙈
冇咗成人台?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞