[黑警死全家]曼聯終極FF屌柒柒柒柒暨吹水區[708]

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Manchester United are prepared to pay £130m Leicester City's James Maddison and Ben Chilwell. (Source: Sun Sport)
成隊李城買都無用啦
So9唔識教
以前係睇睇下無啦啦半場 會心諗咁快既
而家就睇曼區討論多過睇場波 一望mon屌仲係30min
見猁做修2隊
我地做李2?
丹比利高文馬 幾個成日傷
我曼係水魚
買哂成隊應該1b走唔甩
我都係呀以前冇睇場波都會睇番10幾分鐘果d精華 而家冇睇場波就算 贏既都會睇 但你知啦 我最成日輸 點睇
木狗又on9 狙國米呢幾季成日都免費執下個陣
我木除左靠老豆搵廢老 咩都水魚價
人地買人係要補充陣容增強實力
我地買人係要賺錢睇商業價值
Chilwell
Manchester United were included in ESPN's relegation battle prediction
big6除左猁鏝其他都唔算穩, 熱曼直頭柒到喊, 李城有機拎到前四踢歐聯, 點解要轉會過黎護級
FIFA career mode 2個都買曬 仲換埋廢連過對面
廢連真係就算release都要賣走
唔賣Chevrolet 咁賣Tesla 啦
呢兩件好野,快撚啲屌

不過Tesla logo擺落波衫唔好睇
美欺可以跟球王學踢波
lin 專用版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞