[電動滑板車]討論POST

1001 回覆
58 Like 6 Dislike
見樓主推介....
有,未發貨前都仲有得救

佢叫你選擇名稱後面有寫續航係行幾多架
屈尻我我無叫你買最細果粒電
我禁左退款 希希望退到
利申,我都係新手未買都睇下內容先的

我都估唔到佢買最平果個
同賣家聯絡應該會立即幫你退,你同佢講買錯款就得架喇,基本上你按左退款又未發貨99%可以退到

下載 阿里旺旺搵賣家吹吹
我淘寶搵佢 個ai 話 店主唔係到 換個時間搵
1:有幾錢 (基本定位買到咩車)
2:行幾遠
3:想幾快
我仲15/16緊中
又驚用唔著好浪費
1. 都係大約三千鬆d咁
2. 未諗到...
(2.1諗係公司度過對面公司,大約5分鐘左右咁)
(2.2 定係由屋企到公司...深水埗到觀塘...我仲要超級路痴,都係放棄咁行算了)
3. 無咁諗過有幾快播
利申,我都係新手未買都睇下內容先的
1. 都係大約三千鬆d咁
2. 未諗到...
(2.1諗係公司度過對面公司,大約5分鐘左右咁)
(2.2 定係由屋企到公司...深水埗到觀塘...我仲要超級路痴,都係放棄咁搭車算了)
3. 無咁諗過有幾快播
Koon不過不失
用緊k5s+,貪佢有前後避震
極速用apps實測都有35km/h(隻錶show40)
呢樣野無得講,內置測速,係計你輪徑、轉幾多個圈而計算出「速度」,人既重量同大唔大隻(食風)都會影響到實際速度。

行唔行得足50km續航就無實測
始終鋰電池唔可以用哂所有電,但40km續航一定有,通常45km後就充電

上斜表現當然無雙驅咁好,但如果出入係以平路為主絕對夠玩

但架車堅重,單手拎無咩可能
另外budget唔多,又純粹想試下玩
Fb d 車group好多二手,個個人玩一兩次就放返出黎賣
玩一排就嫌慢,升級轉大車
1你幾重
2EXPECT架車幾重
4:你幾重
5:EXPECT架車幾重
1. 好似65kg左右掛
2. 十幾kg都得掛...(利申我比較懶
續航/行幾遠:
買車個陣打定個九折,鋰電池如果成日用盡先充電,對舊電係唔好,架車壽命都打折
有無屋村撚?推入商場多唔多人望你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞