[抵制暴雪,敵人的敵人就是朋友~ 反暴雪支持私服] Warmane 魔獸世界私服 - 香港公會

604 回覆
97 Like 11 Dislike
你地有冇人玩佢個PVP Server 見唔洗升純PVP幾正
BLACKROCK同ICECROWN 係互排戰場同競技場 我地10成人都係ICECROWN玩 都有幾個去左BLACKROCK開人試招既 因為一開就有裝滿LV 試招一流 但係BLACKROCK就無副本打
唔玩薩滿就好 3板甲你玩DPS 唔買橙斧 會好慘 自己考慮 詳情入DISCORD問下人
巫妖王武都唔太差姐?
咁玩icecrown 未齊pvp裝咪好難打pvp,blackrock一開波都齊 t7 s7裝
係咖 但係你PVP裝可以用章換 其實個個都係慢慢打 打戰場好少贏你自己 輸贏都係靠隊友...
差3000DPS
我地玩緊個個就係LICHKING版本 你要追曬..要由60開始玩起...玩到120LV所以係好難追...
我地E個版係80LV 巫妖王之怒~ 上一個版係70LV 伊利丹
奶薩推唔推?
推薦咩補職
補既話 補騎最常帶 25人每隻補都可以帶一隻 但係奶薩因為副天賦都係廢既 所以有D王要補轉DPS 奶薩就轉唔到 奶D可以轉鳥D 戒牧可以轉暗牧 補騎可以轉戒/坦都得
投票呀!!!!!
請問係咪課咗免排隊 80蚊就有埋DK 直接揀
有冇得課g?
同埋好多任變咗英文係咪救唔返

最後問有冇邊間VPN 買
可以連得低ping少少
因為可能之後有機會平競技場
Sorry 好多問題
仲有無人玩
岩岩新玩緊 3x Lv 慢慢得閒升下咁
任務跟SER 無得救 課左COINS 就可以直開DK 用WTFAST可以降PING 買左COINS 可以去TRADE買玩家放上官網賣既G
有呀
我地圍內係曬部落
想加入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞