[抵制暴雪,敵人的敵人就是朋友~ 反暴雪支持私服] Warmane 魔獸世界私服 - 香港公會

604 回覆
97 Like 11 Dislike
咁overwatch冇私服,係咪唔使擺玩? 係就好啦,冇理由你地有得玩暴雪game冇理由我地冇得玩
你係咪唔識字?

Btw其實你可以整個私服冇人會阻你
有本事 你可以去整個私服出黎 就好似大家憑都本事跳閘一樣~ 個個都想跳閘 個個都跳到咖?
真心想知點解唔玩聯盟,唔想玩部落做怪獸
因為公會主打PVE PVE部落有絕對優勢 BTW以前我地有係聯盟玩過 我自己2邊都有角色
真係支那基因,死左咁多手足,你連一隻game都棄唔到,你點說服人唔玩關支那game?
真係話你戇鳩唔使驚你嬲,你玩私服共雪會有錢賺架?

個腦生係屎忽就咪出嚟吠啦
你本身唔玩佢都唔會賺,而家想問你點說服人唔玩支那game姐
憑本事借的錢為什麼要還
你唔坐黨鐵佢都唔會賺 點解要跳閘?
岩呀 憑本事打機唔比錢 點解要唔打?
朋友
你衣食住行
除左行之外其實樣樣野背後都關中資事
不如你試下解釋下點解玩私服=幫共雪賺到錢?
必須品與非必須品,我想問你唔玩一隻game會唔會死?
你唔坐黨鐵夠唔會死啦 咁點解要跳閘呀
行唔係必須品?雖然我冇搭
不如你極端d,你住香港唔撐中國,你不如移民啦
最近開始玩 以前未玩過 第一次接觸wow
想問吓 啲技唔夠位擺可以點處理
利申27lv 血精靈聖騎士
我又唔係問你有定冇 你話你冇都無人知咖啦
我問點解要跳閘呀
問非所答
打開介面 快捷列 開曬D BAR佢
BL 正 , 80 lv 年代有血精聖騎未
今晚好多人排隊屌
試下解釋下點解玩私服=幫共雪賺到錢先?
其實晚晚都好多 所以都係要課免排
睇黎真係中晒毒,唔玩隻game對你地黎講係會死,不斷搵借口,死都要玩到支那game,真係好似支那人,岩岩出面post支那人翻譯組因日本漫畫畫衰中國,所以唔買正版,用翻版,屌你地似到十足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞