[抵制暴雪,敵人的敵人就是朋友~ 反暴雪支持私服] Warmane 魔獸世界私服 - 香港公會

604 回覆
97 Like 11 Dislike
我想問返你,你唔玩佢有冇賺錢?本身你唔玩佢就唔會再賺,你玩姐係你唔想放棄,周邊產品出or更新出正野你保證到私服既人唔再玩返or買?仲要係連登keep住wow既熱度?
香港以外開私服我支持,但唯獨香港你係死都要玩支那game仲好似好岩咁,睇黎你真係好對得住死左既手足
最慘係你一邊玩支那game 一邊叫人抵制,你點說服人唔玩支那game 同抵制佢地? 做雞你仲想拿貞節牌坊?
日本漫畫描寫「中國」人口販賣, 被指辱華
https://lih.kg/1925328
話你支那基因,你睇你地幾似。
知唔知支那人的血係咩色?
玩得私服就係唔想比錢共雪賺,或者閣下入世未深,呢個ser早係2015已經有,佢哋嘅收入可觀程度直頭係頭係被暴雪告佢侵權,即係意味着佢已經影響緊暴雪嘅收入,回應返你嘅問題你話‘’你唔玩佢有冇賺錢?‘’根據上面嘅嘢我諗我都唔需要再多講。

其次你話香港以外開私服, 你好支持但唯獨你香港死都要玩支那game仲好似好岩咁,呢句說話你會唔會有啲本末倒置。

講咗咁多叫你回應你又唔回應,連基本嘅辯論都唔識其實你係咪中學中文攞U,你知唔知你呢啲真係人唔笑狗吠都廢。

再者你話佢係支那game 我想請問依家個私服係大陸嘅? 個server 大陸嘅?隻game 係大陸嘅?開發嗰個人係大陸嘅?,如果有嘅好歡迎你提供證據。

題外話你知唔知你呢啲人叫做咩,分化撚呀垃圾。
仲有出面咁撚多LOL post 又吠下,真係笑你戇鳩唔駛驚你嬲
第一點,睇黎我唔夠你老屎忽我都想知賺幾多?咁暴雪點解又唔告呀,你地叫人玩私服既行為令佢破產未呀,使唔使封你條on9做民主男神,全靠你打機救左香港,死左個班人都唔夠你勁。

第二點,回應晒你既問題你叫我點回應?你未回應我你而家一路玩暴雪game點叫人唔好玩暴雪game,回避問題當答左我?你中文一定拿5星星,如777黑警一樣遊花園,再人生攻擊下就當辯論贏左同埋你快d學中文,你睇下我支持左非香港人唔好玩隻game未?如果由抵制暴雪開始都未刪game,你會唔人覺得佢地係黃?

第三點,原來叫佢支那game一定要係支那製造先可以叫?咁lol個問題都可以解答埋,定係你唔知暴雪而家股權有幾多,同埋我一早有屌lol,想知自己慢慢搵返post,咁大個仔唔係要我幫你搵埋呀?屌極都開咪block,你都可以唔使我繼續問post,方便我block埋你。

你知唔知你呢d叫咩?芝麻人呀,睇左漫畫個post未?睇你地幾似,你地既行為一定做到抵制
同埋點解你唔用不推文回覆?分化撚?你?
同埋你唔係咁惡唔比人批評你做法呀,一齊行山,你連山都行錯仲要唔比人批評?
不如你去google 下先啦, 分化撚
回覆變google,我小朋友唔識呀,你老屎忽教下我
點解你唔用不推文回覆?
你既手法真係好似5毛,怪不得個熱門垃圾post
係囉,點解呢?
真係難為各巴打,出心出力去打機救香港
不如咁講啦,你唔好用電話啦,啲電話中國組裝架
你都幾岩wo,咁不如大家都唔好反抗囉,香港是都是中國的,快d出去開始post叫大家停
我都係根據你思維啫
你未回我問題呀,你唔係有基本既辯論知識咩?
1.你一路玩暴雪,點說服其他冇私服既人唔玩支即game? 我地冇你地咁勁識整私服呀
2.你點解放棄唔到一隻game,有咩難言之隱講黎比大家聽下,免得人地以為係出面抗爭,你係屋企打支那game
3.點解你唔用不推文回覆?
點夠你d老屎忽勁 一個私服都救港,屌你全部支那game都有私服仲唔救世界
第一而家warmane 大陸嘅?隻私服game 而家共雪收錢㗎,你只需要回答我一個好簡單嘅問題,而家共雪有冇因為呢個私服而收錢

第二你又知我哋冇人出去?

第三我用唔用關你撚事咩,呢度有自由㗎
你未答我呀 我問點解要跳閘呀
你咁得閒係到覆POST 實救到香港啦
點解我要支持跳閘?本身我就唔支持坐黨鐵
覆我d問題未呀老屎忽
我問你 咁點解D人要跳呀
我唔係問你支唔支持呀
第一 你冇玩暴雪game,對佢就係損失,你後面個問題仲重要?而家你係用黎說服人唔好玩其他game,你點說服?

第二 你講出你有證據,我過講我有出你又知?咪回避問題,而家問你有咩難言之隱不得不玩隻game,我會體諒你

第三 自由 你咁惡做咩?唔問得點解?我問你都有自由嫁,你可以唔答,咪當你係推垃圾post上熱門既5毛
其實你地要買返副眼鏡,我上面有講衣食住行係必須品,呢d難避免,幾時遊戲都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞