[抵制暴雪,敵人的敵人就是朋友~ 反暴雪支持私服] Warmane 魔獸世界私服 - 香港公會

604 回覆
97 Like 11 Dislike
私家車,巴士,黨鐵,香港人玩工大過天,冇交通工具返工慘過死老豆老母,你咁撚大個冇理由唔知,如果冇晒可以點代替? 你由細到大玩過幾多隻game? 呢個世界出過幾多隻game? 當你唔玩一隻game, 有幾多game可以代替?
5p係咩你個唔知? 你老團係雞引用返你既邏輯思維姐,世界都圍住你轉。
discuss香討真係岩你,只需要一種聲音
想純裝黎遊覽地圖 有無得用飛騎 一開波
早D起身囉 咁大個人 無地鐵就唔識翻工? 咁古代D人唔洗做野啦?
無 要70LV先有
嘩,好撚叻呀,係咪好似山竹咁行路返工,但行個幾日暴動都似,如果消息晒會點?我就知wow 消失左,我一樣生存緊
講到無左黨鐵你又唔生存咁
唔坐黨鐵都唔會死 咁都唔係必須品
私家車,巴士,黨鐵,香港人玩工大過天,冇交通工具返工慘過死老豆老母,你咁撚大個冇理由唔知,如果冇晒可以點代替? 你由細到大玩過幾多隻game? 呢個世界出過幾多隻game? 當你唔玩一隻game, 有幾多game可以代替?
早D起身囉 咁大個人 無地鐵就唔識翻工? 咁古代D人唔洗做野啦?
嘩,好撚叻呀,係咪好似山竹咁行路返工,但行個幾日暴動都似,如果消晒會點?我就知wow 消失左,我一樣生存緊
講到冇左wow你 死全家咁
地球無左你 我都生存得好好咖
你認為冇左黨鐵會影響到幾多香港人?冇左wow會影響幾多香港人?
地球冇左你,都會繼續轉添
咁你要去做下統計 有幾多香港人玩緊WOW先知啦
使咩統計,弱知都諗到冇左黨鐵影響更多
你唔係以為而家香港人好多人玩wow呀?咁多人玩咁重要暴雪點解未汁既?經濟應該大損失
咁又係你講曬啦~ 你又無數據 又要拎出黎講
你都一樣講撚曬~~ 慢慢講飽佢 我同班手足打機 唔撚得閒理你
同埋 你字都未撚識打 係弱智呀 去照下鏡可能知點寫既
太陽由邊度升起嫁? 唔識我教你呀
咁你唔好打機住,教下我點打字
肥絲個位仲唔係你上,黎啦認字特警
一上網search就搵到人數,全球wow得5萬都冇
港鐵每月至少10萬
排撚到2036
幾錢? 官網搵唔到 我好需要
教我整得嗎
搵到donate 了
想問係月費定終身免排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞