做緊/考緊 政府 ws/ai/acw/to 入黎 (7)

1001 回覆
5 Like 26 Dislike
佢10幾號問完我拎啲cert.話會安排interview 就無消息
師兄 你係報a公司定h公司架?定係其他?
有冇話報咗幾耐就有interview...我上星期報咗,但今日都仲未有消息
有,唔知點溫
利申:渣非survey cert
利申一樣
淨講你搞笑無point,即係點?
師兄有乜高見。
你報邊間嘅bodyshop?
新手一問,咩係bodyshop
咩部門先
空氣調節
身體店
問題e家好多上一代懶醒,攪到一腳踢,
幫engine諗埋點計,甚至行政野都諗埋,
攬到厚誠好多engine就咁放野落to到,
叫你攪掂晒,好似諗點計寫埋。
e. d根本to grade唔應該包既野,
run model ok既,
但d assumption input根本唔係to grade諗
同engine應該係要比guide同指導,
而唔係e個做壞晒規矩咁叫你自己解決,
好似spreadsheet 係應該engine比或者比指引to去寫,
而to只負責input data同入數。

都係果句 to 職責 只係畫圖同做輔助工作,
如果要計數run project 你比咁既人工要人一腳踢?
你起出面consultant叫個畫圖計數比人吊撚死你啦。
邊段職責寫要design?
拎厚誠tos為例,設計只係寫小型工程設計,
知唔知乜叫小型工程minor work?
上bd hd個網到睇啦,你再睇下dcd班人做緊乜design啦,
就係班人懶醒,攪到厚誠做壞晒規矩,
asd同樣有in housing 但風氣差幾遠,
人地最少分得清to engine既duty。
9月28嗎? 師兄可以即刻返工? 會唔會係我要1個月通知出問題 (我報s字頭)
有冇人知ASD TO(S) 幾時派彩?
10月頭IN 完 仲未有消息
各位做wsii嘅,係咪多覺得要升ai?有冇人覺得自己唔適合做ai?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞