港鐵:你班香港人唔鐘意我,我咪玩鳩你囉,快啲求我開番啦!

503 回覆
2607 Like 43 Dislike
根本就要全滅
大家都知道西方人好重視言論自由
所以,大家麻煩煲大火箭隊莫雷發表既言論
既然依家中國共產黨企到咁硬, 咁我地就煲大佢!
將中國共產黨變成對人地既國家安全威脅!
等全世界人都覺醒
將中國共產黨視為對西方文明既威脅!!!!

仲有大陸人支持911事件!!!

聯合抗共, 將全世界人民聯合起來, 反抗暴政!

United We Stand, Divided We Fall!!!!!

仲有電競選手果單! 將呢兩件事變成西方憲政危機同國家安全威脅!

傳開去, 感謝手足!
求佢老母
唔搭地鐵咪搭巴士或其他交通公具
巴士無紅綠燈塞到pk
故意唔開閘機
出文宣教人搭巴士
如果你地呢兩日有落去黨鐵啲站行下,就會發現每十幾步左右就多左一枝監視器係你頭上面。
小學雞做法
封站係為左放監視器 用3日
今日望住個站 根本都無撚壞 死都唔撚開 要人排撚晒隊咁
其實咁仲好俾香港市民知佢地唔淨係得黨鐵
今朝就係搭巴士,最後計埋等車塞車用咗差唔多三個鐘先過到海

利申:將軍澳孤島
事實證明香港唔會無左黨鐵就唔得
唔該d高層唔好再自己打飛機
証明左本身個規劃都有問題
打飛機不特止 仲要你奶
係,將軍澳人口多到... 根本個設計係預咗要人搭地鐵先work
真相就係算你打爆佢啲閘機個站浸撚哂水都唔會阻到黨鐵番工
但就有好多真藍屍會放哂所有責任去示威者身上eg屋企兩個廢老
幫幫手推

【新屋嶺已停用 但隔離「新疆嶺」即將啟用!】
https://lih.kg/1637196

既然唔開
但事實真係有野爛咗喎
黨鐵唔開亦唔排除部分成因係條氣唔 gur .
但打爛人地既野, 人地唔開就因為佢玩野 完全唔關自己事, 點講都講唔通.
扑街,香港人會記住,你一定要還
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞