到底d偽勇武派幾時先死撚左去

209 回覆
96 Like 13 Dislike
其實到底所謂勇武係要達成啲咩呢? 我當然明白鳩坐冇用啦, 但係問題係唔係下下都係衝架嘛…

成功都係失敗既老母啦
你唔做,唔試,點知點樣先work?
最基本,唔好落井下石
但我見樓上幾位,唔係個個做到

唔知邊班人响度賴佔中失敗?

退出社運係屋企開壇召喚皇天擊殺果班

根本班人自己係到屌雨革,話人港豬垃圾, 但係自已搞勇武又搞到成pat屎咁,但係又唔比人屌返佢,真係好撚野
義士前義士後真係難聽過粗口
推撚完人去死講到人地好似自願就義咁
明明成單野都係亂鳩咁黎
除左幫班所謂勇武撚泄左心頭之憤
完全無實際意義
班撚樣就繼續吹到單野好有意義
明明成單野都係亂鳩咁黎
完全無實際意義

而家睇返寧願無發生過單野
當時見到警犬爆缸係好撚爽
但如果要咁多人坐幾碌就係為左證明香港有人敢掟石
就點都唔抵
炮灰就炮灰,夾硬吹到變義士又點?
班撚樣點完人去衝捐500就事不關已咁
明明成單野都係亂鳩咁黎
完全無實際意義

就點都唔抵

肯捐已經好好啦、最仆街係d網上up兩句rip 一路好走就算個d,一千幾百都慳埋再拎埋道德光環,幾撚爽
明明成單野都係亂鳩咁黎
完全無實際意義

就點都唔抵

你地去勇武抗爭、去斷送自己前途啦
我就會安座家中出po笑柒左膠和理非冇鳩用,勇武最撚勁
雖然我連普通遊行示威都唔會出
但係我一定會永不割蓆,站在抗爭者的一邊
邊個質疑義士、屌柒煽動者如三黃一梁一陳,就係支那五毛狗
其實到底所謂勇武係要達成啲咩呢? 我當然明白鳩坐冇用啦, 但係問題係唔係下下都係衝架嘛…

成功都係失敗既老母啦
你唔做,唔試,點知點樣先work?
最基本,唔好落井下石
但我見樓上幾位,唔係個個做到

唔知邊班人响度賴佔中失敗?

退出社運係屋企開壇召喚皇天擊殺果班

根本班人自己係到屌雨革,話人港豬垃圾, 但係自已搞勇武又搞到成pat屎咁,但係又唔比人屌返佢,真係好撚野

你依家先知?晨早話咗佢哋唔得又俾人屌左膠五毛,最後咪又退出社運攪和理非非同熱血量血壓。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞