到底d偽勇武派幾時先死撚左去

209 回覆
96 Like 13 Dislike
屌你老母連登仔,成日上網寸撚柒柒話人唔夠勇武死港豬,又唔撚見你地搵炸彈炸撚左政總去,你班垃圾咪係剩係做鍵盤戰士,憑乜野屌尻人?

而家魚彈個三條友要坐三碌,你地就係到rip rip rip, 我rip你老母臭閪咩,佢地要坐三碌係你地有份做成嫁,慫恿完人去死之後諗住rip兩句就可以心安理得?係可憐人點解唔幫佢眾籌捐錢比佢,你班偽善撚真係好撚噁心,唔該快d死撚左去
成理廢青勇武鍵國, 足不出戶, 你信佢地?
D偽勇武派潛撚曬落老母塊閪到?
屌得好應
又撚鍵國烈士
一陣鍵國烈士嬲嬲豬話你搞分化係五毛,要摘你名
你就GG啦
係囉,點似碌撚咁講明"講詐喎"但係叫你哋鳩衝咁光明正大。
樓豬你仆街喇
人地而家已經係網上清算緊反鍵國派

你因住比人蝗天擊殺
推人去死最開心
又撚鍵國烈士
一陣鍵國烈士嬲嬲豬話你搞分化係五毛,要摘你名
你就GG啦

使撚驚班鍵盤廢青咩
係囉,點似碌撚咁講明"講詐喎"但係叫你哋鳩衝咁光明正大。

所以佢咪仆街lor
你同佢地認真?認真你就輸了
等間屌你港豬/奴才/五毛,講唔值得為港豬付出,然後話都係移民算

利申: 從未授權任何人代表我,亦冇叫佢為香港做啲乜
當日高登氣氛,你反對勇武,就係左膠,基本上個氣氛係迫人去衝,唔會叫人諗後果代價

當然班黑警,雨革時點對市民,呢個亦都係主要原因
等間屌你港豬/奴才/五毛,講唔值得為港豬付出,然後話都係移民算

另一邊又開緊post吹捧碌撚呢條政界老而不,又係度造蝗者
果條蔣_ _我都睇撚錯佢,本身扮哂社會鬥士咁懶係警惡鋤奸
點知一個屈尾十儲完一堆fan屎就開始搭大台開批鬥大會剷除異已
手法同舊登洪大帥一模一撚樣

我好肯定熱城普打手已經全面進場
九成九係見舊登無人流搵唔到食
咩啊!你黃絲豬坐係條街度有用咩!
咪又係冇用!

佢地最叻講呢d

咁坐係街坐左79日又有咩用先
咪又係冇用!

佢地最叻講呢d

如果人多,好似南韓咁每個星期幾十萬實有用

講到尾,唔係勇武同尻坐問題,係人數夠唔夠多。

點知一個屈尾十儲完一堆fan屎就開始搭大台開批鬥大會剷除異已

唔知呢啲,淨係知呢啲濕𨳊政黨嘅包裝,真係有能力威脅支共港共嘅台前幕後,早就坐咗洗頭艇,仲可以行嚟行去?
達賴喇嘛要入人大代表宣傳藏獨拎資源,你覺得有冇機會? 要唔受港共支共統治,移民就得,使乜攪咁多?
咪又係冇用!

佢地最叻講呢d

咁魚革又有咩用呀

唔知呢啲,淨係知呢啲濕𨳊政黨嘅包裝,真係有能力威脅支共港共嘅台前幕後,早就坐咗洗頭艇,仲可以行嚟行去?
達賴喇嘛要入人大代表宣傳藏獨拎資源,你覺得有冇機會? 要唔受港共支共統治,移民就得,使乜攪咁多?

見到無啦啦整咩五毛名單都覺得佢ON9,根本同之前洪非凡差唔多水平
咪又係冇用!

佢地最叻講呢d

如果人多,好似南韓咁每個星期幾十萬實有用

講到尾,唔係勇武同尻坐問題,係人數夠唔夠多。

你唔記得WTO D韓農幾狠
講到好似係魚革示威者郁手先

講到自己咁撚勇武又要去移民避世,真係龍門住佢擺
咪又係冇用!

佢地最叻講呢d

最叻就屌和理非無用
請問係和理非集會,遇到警察驅趕要點做
唔好忘記佔中Day2 d地係點搶番來
Btw轉政事台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞