到底d偽勇武派幾時先死撚左去

209 回覆
96 Like 13 Dislike
不嬲都覺得一班玩遊行就遊行,
一班玩衝擊就衝擊,
兩邊各有各做,唔好互相攻擊就最好。

泛民屌人衝,就不如唔好出聲好過

激進o個班唔好攪9人地遊行,又唔好痴住遊行班人去衝,自己攪好過。

咁就唔會比5毛扮激進咩野都話無用,
亦唔會比人攪到掛住內鬥。

係咁多

呢排民主黨又黎多次
知恥近乎勇
好過班懦弱當高尚嘅死廢柴

呢度仲有唔少懦夫虧佬笑啲勇敢過自己嘅人添
呢樣應該係香港世界獨特嘅地方

係你班自以為勇武但又乜撚都做唔到既偽勇武派係咁笑尻人港豬先

咁都要多謝和理非爭取到曾俊華有得參選

咪去勇武抗爭爭取返真普選返黎lor 不過睇死你條廢柴咪又係上網9 up兩句話人港豬之後繼續係屋企打飛機

點解勇文青仲未坐監

因為我不嬲都來去如風
香港人有得食有得住就算
得閒post返一兩句rip做比朋友睇
你估真係個個都想改變香港咩
已經睇化
我不嬲都支持勇武抗爭,支持神早升級,但一直唔支持衝金紫荊同去學聯個最後升級,甚至青政71果次

到而家一樣,金紫荊果個位得2個出口,封死左的話之後可以用水警慢慢清場,到時一網打盡

學聯最後升級同青政我話左打開口牌一定仆街,叫人唔好去去親都係送死,結果the rest is history

上面兩單(金紫荊同學聯)俾人屌到我飛起

好支持勇武抗爭但要有腦,例如幾時收幾時放,幾時走同點走
唔通做左果班又要上黎大聲講咩
唔通做左果班又要上黎大聲講咩

咪係
知恥近乎勇

咪去勇武抗爭爭取返真普選返黎lor 不過睇死你條廢柴咪又係上網9 up兩句話人港豬之後繼續係屋企打飛機

點解勇文青仲未坐監

上面咁多位人兄,請你地睇睇

講得出呢句說話,就唔好問點解屌人係港豬
知恥近乎勇

點解勇文青仲未坐監

知恥近乎勇

點解勇文青仲未坐監

豬?侮辱左豬呀
有啲on9仔係度話
成個運動都係主張「不被捕」
就係淨係推你地出黎被捕囉
知恥近乎勇

屌勇文青真係on9仔衝出嚟柒,黃花崗吹撚到關共產黨事
知恥近乎勇

其實你有冇睇我回覆
黃花崗係少量共產黨公開正面評價嘅事件 點可以叫做沒有關係?
BTW 正評了 樓主有樣野講得幾岩
成日口講勇武,但義士蒙難就連一千幾百都唔肯比黎幫手真係好賤
貪口爽
得罪講句,俾你升到級又點?我當俾你攻到入政總,佔領成座政總又點,同霸多條馬路其實冇分別?唔好同我講共產黨會因為你佔領政總佢地會驚到賴屎,第日即刻俾你真普選囉

最少都叫對應返主題
最先仲講緊 重取公民廣場

人地台灣都係霸左個立法院 先撒消到服貿
香港 爭普選 起碼要追到台灣先啦

你搵香港同台灣比?人地有軍隊,有一個可以自主嘅國會,請問香港有乜?立法會都唔係全部公投呀,人地d警察係企響示威者果邊架,同台灣比,你瞓撚醒未呀

台灣警察企響示威者嗰邊?你high大左呀?
BTW 正評了 樓主有樣野講得幾岩
成日口講勇武,但義士蒙難就連一千幾百都唔肯比黎幫手真係好賤
貪口爽

如果真係無錢都可以上庭旁聽支持
係度問問問話如果真係想衝點會衝唔到,點會俾糾察阻止到
班糾察警民合作幫班差佬點人相篤灰呀
六四玩到死人全球震驚夠大未?咪又係輸響啲內奸度?
個陣佔左咁多日大家都略略知邊啲人守邊度係常識啦,要點你相真係話咁易,你覺得冇組織冇後援既情況下,你可以拉到幾多人一齊衝?你自己單獨行動實死架喎,你唔俾人拉,糾察都篤你背脊啦
得罪講句,俾你升到級又點?我當俾你攻到入政總,佔領成座政總又點,同霸多條馬路其實冇分別?唔好同我講共產黨會因為你佔領政總佢地會驚到賴屎,第日即刻俾你真普選囉

最少都叫對應返主題
最先仲講緊 重取公民廣場

人地台灣都係霸左個立法院 先撒消到服貿
香港 爭普選 起碼要追到台灣先啦

你搵香港同台灣比?人地有軍隊,有一個可以自主嘅國會,請問香港有乜?立法會都唔係全部公投呀,人地d警察係企響示威者果邊架,同台灣比,你瞓撚醒未呀

台灣警察企響示威者嗰邊?你high大左呀?

台灣d警民關係隨時仲差過香港

其實你有冇睇我回覆

是撚但啦同而家個topic又唔算好關事
黃花崗件事本身同共慘黨冇關係
不過共後來對佢有正面肯定咁解

我不嬲都係將黃花崗同辛亥革仲link埋,條on9仔就無啦啦講到好似影響埋支共建國咁,柒撚到唔敢睇,共慘黨對佢有正面評價過我尻事咩,而家講緊辛亥革仲最後成功所以佢地先做到烈士呀on9仔,返去讀多幾年書先啦勇文青,自己on撚99咁仲學人拋書包,我係你真係拿拿臨縮返入老母塊閪到廢事獻醜
依啲論點真係好撚無謂
一黎你唔知'鍵國派'初一係咪真係係屋企

二黎成日話人去咗邊冇意思
人地比人告緊又話你知
人地好彩拉唔中
係咪要人去自首你地先開心

三黎成日話做乜唔沖啊
一沖就比人拉啦
得一條友沖撚啊
點解迫9人做無謂犧牲
依啲論點真係好撚無謂
一黎你唔知'鍵國派'初一係咪真係係屋企

二黎成日話人去咗邊冇意思
人地比人告緊又話你知
人地好彩拉唔中
係咪要人去自首你地先開心

三黎成日話做乜唔沖啊
一沖就比人拉啦
得一條友沖撚啊
點解迫9人做無謂犧牲

所以清者自清,我一直都係屌緊d偽勇武鍵國派,如果你自問自己係有出力問心無愧既,大可以唔使理呢個post,只不過有d人比我批到應一應嬲嬲豬姐

其實你有冇睇我回覆

是撚但啦同而家個topic又唔算好關事
黃花崗件事本身同共慘黨冇關係
不過共後來對佢有正面肯定咁解

我不嬲都係將黃花崗同辛亥革仲link埋,條on9仔就無啦啦講到好似影響埋支共建國咁,柒撚到唔敢睇,共慘黨對佢有正面評價過我尻事咩,而家講緊辛亥革仲最後成功所以佢地先做到烈士呀on9仔,返去讀多幾年書先啦勇文青,自己on撚99咁仲學人拋書包,我係你真係拿拿臨縮返入老母塊閪到廢事獻醜

屌有正面評價就關共產黨事,黃花崗個時共產黨都未撚出世,唔通我對佢有正面評價就關鳩我事?屌真係攞嚟柒
我係一個貫徹始終嘅左膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞