到底d偽勇武派幾時先死撚左去

209 回覆
96 Like 13 Dislike

咁都要多謝和理非爭取到曾俊華有得參選

咪去勇武抗爭爭取返真普選返黎lor 不過睇死你條廢柴咪又係上網9 up兩句話人港豬之後繼續係屋企打飛機

屌勇文青真係on9仔衝出嚟柒,黃花崗吹撚到關共產黨事

其實你有冇睇我回覆
黃花崗係少量共產黨公開正面評價嘅事件 點可以叫做沒有關係?

是撚但啦同而家個topic又唔算好關事
黃花崗件事本身同共慘黨冇關係
不過共後來對佢有正面肯定咁解

我不嬲都係將黃花崗同辛亥革仲link埋,條on9仔就無啦啦講到好似影響埋支共建國咁,柒撚到唔敢睇,共慘黨對佢有正面評價過我尻事咩,而家講緊辛亥革仲最後成功所以佢地先做到烈士呀on9仔,返去讀多幾年書先啦勇文青,自己on撚99咁仲學人拋書包,我係你真係拿拿臨縮返入老母塊閪到廢事獻醜

屌有正面評價就關共產黨事,黃花崗個時共產黨都未撚出世,唔通我對佢有正面評價就關鳩我事?屌真係攞嚟柒

On9仔黎

係你班自以為勇武但又乜撚都做唔到既偽勇武派係咁笑尻人港豬先

咪去勇武抗爭爭取返真普選返黎lor 不過睇死你條廢柴咪又係上網9 up兩句話人港豬之後繼續係屋企打飛機

其實你有冇睇我回覆

我不嬲都係將黃花崗同辛亥革仲link埋,條on9仔就無啦啦講到好似影響埋支共建國咁,柒撚到唔敢睇,共慘黨對佢有正面評價過我尻事咩,而家講緊辛亥革仲最後成功所以佢地先做到烈士呀on9仔,返去讀多幾年書先啦勇文青,自己on撚99咁仲學人拋書包,我係你真係拿拿臨縮返入老母塊閪到廢事獻醜

係你自己睇錯仲戇鳩鳩出嚟獻世
你有廉恥嘅話一早收咗皮啦

其實你有冇睇我回覆

好心你咪撚再柒啦,個撚個都屌緊你呀,亂拋書包on9仔,你唔要臉你老母都要啦,收皮啦

其實你有冇睇我回覆

好心你咪撚再柒啦,個撚個都屌緊你呀,亂拋書包on9仔,你唔要臉你老母都要啦,收皮啦

原來已經自大到當左自己做分身

其實你有冇睇我回覆

原來已經自大到當左自己做分身

你咪繼續係到獻醜lor

如果想升級嘅人夠夠多,大台阻得到?你講嘅所謂大台有能力講服想升級嘅人唔去升級?你唔覺大台論好on9 咩?事實係大部分人都唔想升級,去得鳩坐/鳩瞓幾十日嘅人根本唔會同你勇武,「大台阻人升級論」只係熱普城製造出黎嘅假想敵!

其實唔完全係熱血講哂
龍和道守護神既野, 唔會無人聽過

X2
糾察嘅力量係好強 特別係大量港豬支持之下

叫當時其他一齊參加既大部份人做港豬
唔撚同意自己既就係港豬
仲有乜撚野好講

或者咁講,係第一二次龍和道升級前幾日,高登甚至現場已經不斷有人放風夜晚升級,雙學唔會唔知
當升級call人過去時,大台用其話語權轉移焦點,大眾根本無法得知+支援前線,部分糾察仲要阻人去(親身經歷)
仲有條仆街不得不提,果個叫 香蕉奶

嘩,糾察香蕉奶等人加埋有幾多人?有冇一百?如果佢地咁嘅人數都阻到升級,係唔係代表咗根本唔多人支持升級呢?再講,人人手上都有電話,你要吹雞搞升級可以用網上平台做呼籲,連咁都做唔到真係好難講得通囉!

你有無聽過司徒華講過一句說話?

當年搞群眾運動的司徒華,曾教導後輩,搞群眾運動最重要是「控制到支咪,並確保有電」,這便能一人發聲及指揮群眾。

你賴夠人未?佔中兩個幾月升級唔到嘅原因竟然係衝唔贏糾察,冇咪,佔中三子騎左個活動,你柒完未?好撚心你用下腦啦,根本所謂升級只係為左滿足一班所謂勇武派嘅要求,基本上做又死唔做又係死,做咪俾班黑警扑到個個仆晒街囉,唔做咪話學聯冇用,佔中三子搞垮左個活動囉,總之事後熱普城日日出黎抽鳩學聯同三子水,喂阿哥,熱普城支持者加埋冇一千都有幾百人啦,點解衝立法會得幾個人架?成個網台同熱時響度,佔中果時熱時有幾十萬個like架,點解佢地唔自組大台吹雞搞升級先?點解佔中之後就將所有責任推晒落學聯同其他人身上先?

所以班熱狗唔好怪人話佢地係五毛係鬼
日日話人唔做乜唔做乜,但9UP唔做既就正正係佢地
成日口上勇武~ 仲有人信班熱狗既,唔係白痴就係鬼

X2
糾察嘅力量係好強 特別係大量港豬支持之下

叫當時其他一齊參加既大部份人做港豬
唔撚同意自己既就係港豬
仲有乜撚野好講

或者咁講,係第一二次龍和道升級前幾日,高登甚至現場已經不斷有人放風夜晚升級,雙學唔會唔知
當升級call人過去時,大台用其話語權轉移焦點,大眾根本無法得知+支援前線,部分糾察仲要阻人去(親身經歷)
仲有條仆街不得不提,果個叫 香蕉奶

嘩,糾察香蕉奶等人加埋有幾多人?有冇一百?如果佢地咁嘅人數都阻到升級,係唔係代表咗根本唔多人支持升級呢?再講,人人手上都有電話,你要吹雞搞升級可以用網上平台做呼籲,連咁都做唔到真係好難講得通囉!

你有無聽過司徒華講過一句說話?

當年搞群眾運動的司徒華,曾教導後輩,搞群眾運動最重要是「控制到支咪,並確保有電」,這便能一人發聲及指揮群眾。

你賴夠人未?佔中兩個幾月升級唔到嘅原因竟然係衝唔贏糾察,冇咪,佔中三子騎左個活動,你柒完未?好撚心你用下腦啦,根本所謂升級只係為左滿足一班所謂勇武派嘅要求,基本上做又死唔做又係死,做咪俾班黑警扑到個個仆晒街囉,唔做咪話學聯冇用,佔中三子搞垮左個活動囉,總之事後熱普城日日出黎抽鳩學聯同三子水,喂阿哥,熱普城支持者加埋冇一千都有幾百人啦,點解衝立法會得幾個人架?成個網台同熱時響度,佔中果時熱時有幾十萬個like架,點解佢地唔自組大台吹雞搞升級先?點解佔中之後就將所有責任推晒落學聯同其他人身上先?

所以班熱狗唔好怪人話佢地係五毛係鬼
日日話人唔做乜唔做乜,但9UP唔做既就正正係佢地
成日口上勇武~ 仲有人信班熱狗既,唔係白痴就係鬼

好可惜仲好多人信 有啲人俾人拉左 受本民前法律援助
上網都仲要幫熱狗講說話
其實到底所謂勇武係要達成啲咩呢? 我當然明白鳩坐冇用啦, 但係問題係唔係下下都係衝架嘛…
其實好正常啊,只要唔係自己死咪得,推人去死重攞埋道德光環,天下大亂仲有機上位。何樂而不為,我都覺自己以前on9,以後都要加入推人去死行列。分分鍾鍵國成功後仲撈到一官半職。唔成功嘅話死又唔仔我,你哋險on9仔快D同我衝喇!
唔係我仆街,不過阻你哋去死仲俾你哋屌,我緊係要落力D推人去死喇!正所謂一將功成寫骨枯嘛,第日我上唔上到位睇你哋架喇。
得罪講句,俾你升到級又點?我當俾你攻到入政總,佔領成座政總又點,同霸多條馬路其實冇分別?唔好同我講共產黨會因為你佔領政總佢地會驚到賴屎,第日即刻俾你真普選囉

最少都叫對應返主題
最先仲講緊 重取公民廣場

人地台灣都係霸左個立法院 先撒消到服貿
香港 爭普選 起碼要追到台灣先啦

你搵香港同台灣比?人地有軍隊,有一個可以自主嘅國會,請問香港有乜?立法會都唔係全部公投呀,人地d警察係企響示威者果邊架,同台灣比,你瞓撚醒未呀

台灣警察企響示威者嗰邊?你high大左呀?

台灣d警民關係隨時仲差過香港

其實台灣只係反服貿, 而香港係爭取民主, 大家既目標唔同, 根本無得比

如果真係要講成功, 香港人反23條, 反國教科, 爭取限奶令, 都一樣係成功
香港點會有人同你玩真勇武,大家又唔係冇得食冇得住,又冇戰亂同滅國,又冇宗教問題,個個仲要過左幾十年安樂生活,再加上香港有四成幾人仲係投緊民建聯,五成人投泛民,投本土激進派都唔知有無5%,就咁計已經睇唔到香港有勇武抗爭嘅土壤,唔刻該支持勇武嘅小朋友認清事實,唔好睇完幾年鳩達做節目就以為香港人會勇武啦

法國...德國...美國全部有得食
有掟磚 有打車
好明顯冇係香港人態度問題

人地係連曼聯輸波都燒車
民風唔同冇得講
仲有香港社會會因為催淚彈而震動
都係因為示威者和平咋,你講美國啊法國啊如果差佬出催淚彈市民根本唔會有好大反應

所以香港人民風問題要改善

你攪撚掂投建制果班先再出post打飛機啦
唔通做左果班又要上黎大聲講咩

咪係

我就當你地做撚咗好多次,但好明顯係冇撚用囉!
有啲on9仔係度話
成個運動都係主張「不被捕」
就係淨係推你地出黎被捕囉

有d人攞撚住張記者證緊係咁講啦
其實好正常啊,只要唔係自己死咪得,推人去死重攞埋道德光環,天下大亂仲有機上位。何樂而不為,我都覺自己以前on9,以後都要加入推人去死行列。分分鍾鍵國成功後仲撈到一官半職。唔成功嘅話死又唔仔我,你哋險on9仔快D同我衝喇!

依家熱狗咪響度齋屌唔做扮大佬囉

依家熱狗咪響度齋屌唔做扮大佬囉

所以我哋應該向呢班人渣學習,凡屌我嘅都係五毛左膠,人社賤畜。嗱,我學佢哋咋。
其實到底所謂勇武係要達成啲咩呢? 我當然明白鳩坐冇用啦, 但係問題係唔係下下都係衝架嘛…

成功都係失敗既老母啦
你唔做,唔試,點知點樣先work?
最基本,唔好落井下石
但我見樓上幾位,唔係個個做到

成功都係失敗既老母啦
最基本,唔好落井下石

我唔係話要落井下石, 但做咩都要有個目標. 手段唔重要, 目標先係重要. 唔係講緊話"香港有民主""香港要獨立"果隻戰略目標, 而係戰術嘅目標. 簡單講, 一個衝擊嘅行為, 係想帶來啲咩成果, 去推動個戰略目標呢?

成功都係失敗既老母啦
最基本,唔好落井下石

唔知邊班人响度賴佔中失敗?

成功都係失敗既老母啦
最基本,唔好落井下石

唔知邊班人响度賴佔中失敗?

退出社運係屋企開壇召喚皇天擊殺果班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞