《銃夢:戰鬥天使》Alita:Battle Angel 電影週邊討論區間 (16)

770 回覆
11 Like 4 Dislike
應該係John Conner 俾佢寫死咗,啲人覺得不滿
可能真係消費咗佢太多次
唔使懷疑,直情係
titanic, avatar都拍埋
就係到而家先掛名做未來戰士監製
其實3開始到龍女d集數全部唔係金馬倫拍或參與

因為之前有未來戰士IP既Carcolo電影公司96年已破產,IP俾人買咗係咁翻拍
金馬倫又無擁有個IP創作權咪搞成咁
而家先叫做一個粉筆字抹哂d舊戲設定
上一集有龍女加持票房都係食屎
邊度有figure賣跪求
I was watching television and got sidetracked into browsing this forum lol. This movie didn't fulfill my expectation
龍媽其實拍番小品愛情片算啦
變奸都算,預告爆埋出嚟先on 9,同埋如果尾段佢可以清醒洗白再死,可能會好睇啲
你想要邊隻figure先?
普通6吋冇廠出,最平已經係hot toys
謝謝,去睇下先
但ht未出貨,只可以收訂單
queen studio fb睇相嚇親
alita個眼球
個名爛咗救唔返
之前都係隔咗好多年先拍一集嚟試水溫
集集都話三部曲點知仆晒街
睇Twitter好多人都話見名已經pass唔睇
依家呢套做ending算吧啦

雖然我想繼續睇Grace個故事...
希望Hot toys真係執執隻眼啦
唉頭髮都唔預佢會執架喇
雖然真係好想要返初版個頭
我都覺得好可惜
但始終市場係唔接受,加上劇情的確係冇新意
依家咁多戲可以選擇
好難叫觀眾等你慢慢鋪過再嚟三部曲

Alita新戲嚟都咁,更何況佢拍過成5集
根本未來戰士由第三集開始已經俾其他人係咁消耗佢IP
時也命也
科大學生周梓樂,昏迷四天後,今早不治離世。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞