《銃夢:戰鬥天使》Alita:Battle Angel 電影週邊討論區間 (16)

770 回覆
11 Like 4 Dislike
g持
LM等睇開箱
今次似層層喎
聽住先啦
我都係比較相信Avatar 2,3 大賣先有Alita 2 既消息
雖然Disney + 要多謝武肺先多人sub
但無戲拍d電影公司應該冧冧地檔
就算有official都可以係難產
你估似iphone分析師出年經咩
認真就算唔係大影幕上都好
disney plus exclusive都起碼叫有得睇先
但我好驚因為淨係擺Disney plus
所以拍得唔好同埋會爛
尤其係alita呢套就算之前有做過野
但係個cg cost都唔會細得去邊
所以我覺得擺disney plus佢可能cut cost拍
寧願唔要變plus
你睇下GITS俾netflix搞動畫幾多人屌
美版4k長期冇貨
好多人用來試機,串流呢鋪取代唔到
即係冇續集?
如果上氣同花木蘭仆直,應該有可能
呢兩樣都highly likely
依兩個係cap中共水用
少咗中國題材佢只可以寄望本土市場
金馬倫就可以靠佢既Avatar為Alita爭取最大權益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞