《銃夢:戰鬥天使》Alita:Battle Angel 電影週邊討論區間 (16)

770 回覆
11 Like 4 Dislike
迪士尼唔課水咪自己搵人拍囉
反正版權係金馬倫到
都係
但都期望金馬倫拿拿林搞掂avatar 2,3 可以有時間監製alita 2
好睇佢同迪士尼點傾
如果真係俾迪士尼騎劫,堅持要做avatar 2,3 睇票房先有alita 2 就麻煩
Roza頂唔頂到
頂到
有CG cap人樣
到時Roza樣key替身打機甲術
就好似低俗喜劇咁,音音姐樣Dada身
低俗喜劇 官人我要 官人我又要 官人我仲要
第時alita fans有錢就做暴龍哥
揾個7老80 既Rosa 拍alita
alita我又要,alita我仲要
good to hear that
我買多咗隻alita 1:6 figure
發覺屋企放唔落第2隻
有冇巴打有興趣接手
原價$1500放
hot toys放訂單?
如果係嘅去玩具台個ht post / 交流gp仲好

希望快啲出貨,已經買埋櫃擺
本來預第一隻ht係alita,點知隻reissue ironman出貨先
集氣俾金馬倫
希望ht快啲出貨
未來戰士上兩集反應都一般
雖然呢套劇情係loop返之前但打得好撚爽
非fans嚟講我已經好滿意甚至有驚喜

都已經唔太知道班觀眾想要咩
爆谷片又話要有深度,有深度又話你冇打鬥
屌人翻拍舊作又課金
人地揾新野拍又話太新唔0岩口味
美土觀眾正撚樣
所以dark fate寫咗個最穩陣嘅劇本出嚟
我覺得有驚喜都係在於動作畫面,劇情就loop囉…
不過可能我唔係fans啦,作為普通觀眾我收貨嘅
當佢係reboot嘅第一集
如果有三部曲,真係希望完整地三部完咗成個故事
連續兩套都係咁兩套我都覺得係好睇架喎
雖然話占士唔係導演,但如果阿凡達2唔係大收都唔知點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞