《銃夢:戰鬥天使》Alita:Battle Angel 電影週邊討論區間 (16)

770 回覆
11 Like 4 Dislike
要睇到LO先有陽子之前嘅故事講下

碌柒了
我低估佢個size
好似大左少少

俾多張相大家睇
開箱遲下先
真係好大箱
快手得濟砌好左添
大家想唔想睇一步一步砌起咁
都好吖
快點
This fell below our expectations. By the way Yuletide greetings. Wishing you a holiday season full of warmth, love and family! I hope all your endeavours in 2020 are successful
佢撞正左Captain Marvel
一開箱佢就有一本產品集

一個月歷

幾張leaflet

仲有張說明書

一開盒有2面

開始砌了
一開個就係個座 仲要入電 不過d光開同閂都冇乜分別

跟手就放個身

之後仲有d殘骸啊 ido把野(好似係)之類嘅配件

之後就係佢個兩個頭 我揀左有血跡嘅頭

跟住就係對手

呢到係淨低對手唔同pose我冇砌上去到 我收返入盒了

機關槍
電腦枱
玩完記得拆電
正嘢喎
https://www.blocktoro.com/p/alita-battle-angel-2-release-date-might-be-pushed-earlier-after-fan-demands-hovers-at-oscar-2020/amp/?__twitter_impression=true

2023-2024
作為迪士尼fan,我相當質疑迪士尼嘅投資眼光
先唔講Mulan無得唱歌已經夠on9,咁擺明奶中國唔理其他歐美市場架姐,講明先我就老閪都唔會去睇
佢近派又要話出Rapunzel長髮公主真人版,全部fanpage都係o撚左嘴,唔夠十年就出真人版,仲要揾nutcracker個編劇,我無睇nutcracker但個個睇完都話套野爛到7彩,個個fans都係有啲what 撚 the fuck嘅感覺

簡單啲講,佢地淨係想消費同用盡自己現有嘅IP去賺錢,但唔去睇考慮套戲做出黎係咪真係好睇,係咪觀眾想要

講真如果有Alita嘅VFX技術本身就已經好值得注視,好有glimmick,上次fox可以話marketing做得唔好,有disney marketing肯定今次可以有另一番突破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞