睇完春光乍洩啲眼淚係咁流

213 回覆
82 Like 1 Dislike
不如我地重頭黎過😕
我好愛呢套野 係我top3
何寶榮應該係我最愛既電影角色

d人成日話程蝶衣係哥哥既代表作 但係我心中哥哥既何寶榮係最動人

旭仔,程蝶衣,何寶榮應該係佢三大代表作

阿Rick都無

無槍王有咩問題?

我個人覺得阿Rick同阿星都應該要係
有無link?
有無link?

上面同youtube都有

d人成日話程蝶衣係哥哥既代表作 但係我心中哥哥既何寶榮係最動人

阿Rick都無

無槍王有咩問題?

咁旭仔,程蝶衣,何寶榮邊個唔係?

阿Rick都無

無槍王有咩問題?

Top 5 ok

阿Rick都無

無槍王有咩問題?

Top 5 ok

黃藥師,寧采臣,十二少,顧家明?

阿Rick都無

無槍王有咩問題?

Top 5 ok

但個人喜好我真係會排Rick先
就好似你鍾意無需要太多
但我就鍾意why多啲
邊度有得睇
最後本passport有冇比返佢

一開頭睇漏咗以為冇 仲諗會唔會太衰
睇咗影評先知原來放咗係間房到 等何寶榮租返間房個陣會見到

邊到知
揸住錄音機喊果場

嗰場真係忍唔住

阿Rick都無

無槍王有咩問題?

Top 5 ok

黃藥師,寧采臣,十二少,顧家明?

全部都覺得係top1
想問下樓主係咪gay

唔係

藍絲
邊度有得睇

我係bilibili睇
嗰排唔開心再睇呢套戲真係乸住乸住
最後本passport有冇比返佢

一開頭睇漏咗以為冇 仲諗會唔會太衰
睇咗影評先知原來放咗係間房到 等何寶榮租返間房個陣會見到

邊到知

http://irisann.blog.sohu.com/59648091.html
四十二嗰到有講
唔需要過份解讀王大導嘅電影,行內人知佢點拍片,寫劇本。

只可以講得哥哥同偉仔有能力將空白上色

無論外貌定演技都一流
嗰排唔開心再睇呢套戲真係乸住乸住

尋晚睇完 到今日仲係好sad
好撚後悔呀我

未見你之前我一啲都唔後悔,宣家我好撚後悔呀
一直都好想睇
但係未有心理準備
終於有呢個post , 好開心可以同大家分享
我係極鐘意呢套戲 睇左不下十次
成日同女朋友講d對白

怪你過份美麗 配劇照版本
https://youtu.be/6ZqXub8GdRk

攝氏零度 春光再現
春光拍攝花絮,近年重製,有大約2 小時係講佢地點拍呢套戲 都好好睇
YouTube 有得睇 要搵搵

高清線上觀看,美中不足,殘體字字幕
http://www.17365gg.com/vod/14/3034.html

當這個地球沒有猫

果時睇 其實沒留意到會講春光 ,呢套劇同普遍日劇一樣節奏太慢,但整體都幾有意義,值得睇
睇完覺得好震撼 春光既影響力真係極大
睇影評好多日本人
因為睇完去左阿根延懷緬

我將來都會去一次 ,
何寶榮,我好掛住你
有無link?

Oh sorry睇漏左
王大導呢套戲係有政治暗喻 真係好撚勁
有無link?

Oh sorry睇漏左

YouTube 好低清 睇我果條啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞