絲打們點整指甲?咩款?(11)

1001 回覆
5 Like 29 Dislike
要置頂
呢間個個post都有人奶野
嘩屌好撚fail 我係你就快手拆咗佢
其實啲咁易甩gel
*點解
屌成6百蚊呀 好好醜醜都要擺下先
6折左係邊覺得隨意款一無甲型真係好出事
260都畀多佢
唔講原價
真心想問呢個款有咩花畫到值$593
絲整之前無俾圖問價先咩
我之前問過價 見6折都500幾就無去
想問青豆絲 Jedi nail solution 點搽法
$118 最細支 算唔算正常價位
Heidi *
同埋見到118 8ml 258/22.5ml 中size 好吸引應唔應該買大樽少少 問下你專業意見
$118應該正常價,
指甲啲野好難搽完同埋佢易氧化變粉粉地紅,
你決定啦~真係好勤力早晚日日搽足就買大囉
就咁搽哂成塊指甲~
然後一直都有人中伏 \/
我最近問過美X達人
佢話細68 會唔會有機會係假
唔係話d咩
就算置頂完 唔追post唔爬文然後嗌中伏 我地可以點\/
題外話
之前係到發癲話人整平甲個位
依家娛樂台都唔歡迎佢
https://lihkg.com/thread/1654847/page/1
好痴線feel
試下囉 我係佢度整左差唔多一年 so far都滿意
High point 好似就冇 但起碼gel面係平滑 粗魯用1個月都唔花

你可以試下同佢講要high point 佢有次都嘗試過同我鋪gel整high point 只不過我冇再特別要求佢咁做

佢畫暈染真係幾靚
第一次留言真係忍唔住
整左BMN4次 兩次Bella 一次Christy 一次Joanne(?唔肯定係咪咁串,第二張)
大家真係唔駛對BMN咁大憧憬,因為只要你唔係Bella/Hannah整 應該都會失望
唔係佢地整得核突 只係覺得唔值5xx
Christy同Joanne還原度好差 感覺上有d得過且過嘅感覺
之前俾Bella 複雜少少嘅款佢有時畫得唔靚 會抹幾次畫幾次 而另外兩位唔會
所以除非你會+100指定Bella 否則我覺得搵過第二間都無所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞