我宣佈娛樂台唔歡迎會員裴柱現在是iu

131 回覆
150 Like 5 Dislike

人都死埋depression都可以話係假
你無情緒病可以唔去理解唔去體諒,但你唔好踩多幾腳,仲要專登開個post嚟鬧sulli
想問depression點算叫做反social? depression係你根本頹到成個人乜都做唔到,係你無哂任何力去做一樣野,食完藥最多令你情緒穩定返/無乜感覺,根本depression嘅人係對社會無害都可以俾講到人地好似殺左你全家咁
你完全唔知depression係咩一回事你就咪撚扮哂識嘢叫人睇paper, 你啲logic完全唔撚make sense
hea做還hea做 但cyber bully還cyber bully, 韓國網民講啲嘢同做啲嘢咁撚過火俾著任何一個人都會想死
唔該你咪撚影衰irene同iu個名 成隻癲狗咁發癲真係好撚肉酸
連登太多人要清算,完左個運動第一次時間真係要清算呢種人 正一食屎狗嚟
自殺需要幾大嘅勇氣?唔係一句想逃避就吊到頸,如果自殺係咁易嘅,香港唔只死咁少人
一個人自殺要捨棄幾多嘢?佢係對呢個世界太絕望 無人幫佢先會行到呢步
你條粉腸就不斷中傷有情緒病嘅人,我真係祝你快啲有depression仲要無人理自殺死
唔怪得俾人話係兒登
屌佢老母講啲嘢白白痴痴咁 腦荀都未生埋
連最基本體諒人地都唔識
下 你代表埋我?
呢條撚樣真係終極垃圾
我=娛樂台台主
成個垃圾憤青咁仲要覺得自己無錯
我唔承認

屌你老母真係人渣嚟
你嘅意見唔重要
你唔重要
重要過你
雞屁狗
Unha530=雞屁狗=2kimtrash
講得出陰謀論已經反映到佢完全唔係scientific mind既人
但又要扮野要人睇paper扮有權威性 個啲so-called paper過到peer review, reproducible先算啦
同啲anti-vaccine既論調一樣 有曬證據disprove就推陰謀論依啲不可證偽既point出黎 玩撚曬
無錯psychiatry係有爭論係性格問題係咪一種病要醫
但個debate主要係係personality disorder instead of depression
而fyi 大部分personality disorder 係無藥醫/唔會俾人捉入院
而且depression 係distinct from 個病人原本既生活/性格先可以症斷 將病徵("自私/hea/幼稚")歸究於失去咗self-help既病人係咪冷血
搞清楚啲concept先好出黎尻up啦
sorry認真咗 但睇到真係眼火爆
哇小妹怕醜😳
如果咁計娛樂台將損失一半會員
unha530同雞屁狗都唔係我黎==
醫生一開始會判斷個病人嘅性格先diagnose佢係咪有病,而未聽過有咩personality disorder係會去走去自殺
佢呢啲十成都係睇人地YouTube啲9up片當係真連少少critical thinking都無唔覺佢理智得去邊 仲可以話係陰謀論
其他會員都無咁口臭
3個都係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞