絲打們點整指甲?咩款?(11)

1001 回覆
5 Like 29 Dislike
@@咁平?我唔知呀買過$110-$140
上左heidis官網睇似係我買貴左
我都係整過一次bmn咁大把
佢都叫做平過ts?
不過如果中到bella整真係好正過左四星期個型都仲好靚
嚟緊準備試nabeel 滿意嘅話做佢打手
我見ts加咗價指定埋師傅十指款先580

之前整4指主款印象都係468/488
一個月都Keep到型個人滿意
我加價前8月去
soak off四指款整左548
我自己整係暈染可能算簡單款絲大概做咩款
因為試咗一段時間同唔同人都幾平均
考慮黎緊個次做會員
你有無每次加 $100 指定Bella ?
如果無 咁對於其他都係幫Bella 買Package 既人咪好唔公平 ?
可能每個客嘅答覆都唔同啦 我都係跟Bella買Package 我之前都有特登問邊段時間有bella我就佢 但係都係覆盡量安排 所以都係無謂再搏 中左其他人都係唔抵俾呢個錢。。。
我諗個位芒絲係熟客先有得咁
芒絲,你上次係咪唔中B,我好似在場
應該係留慣左指甲,個甲床位生得長左,唔好剪/磨咁入
一整過圓甲真係番唔到轉頭,太方便!好多人覺得圓甲好師奶feel,其實日式好多都整almond形,好靚㗎
點解方便
易keep d,無方甲咁易崩的
可能畫花因為問過知內藏同畫花較貴

無指定開現時對手owen整方甲都keep過一個月
再之前係sa整同有個帶眼鏡既女仔
就黎再去唔知邊個做絲兩次都係同師傅?
原來係咁 未整過方 驚好成熟
同埋圓好似視覺上修長d
不過整完nabeel唔夠5日 有隻甲崩左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞