絲打們點整指甲?咩款?(11)

1001 回覆
5 Like 29 Dislike
我冇心推爆架
COPY返之前青豆絲個一樓

好撚想整甲呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

為左提升甲店評論質素整理左個評分表
有心開心share嘅絲打可以填一填~
懶人表如下,請copy埋句利申戴個頭盔
避免過份主觀/一言堂

Nabeel 指定唔洗加錢
咁今次bmn如果中伏下次就去試nabeel
lm
知唔知呢啲漸變款邊間整得靚?我見有啲整到一達達
支那書圖
真心baby boomer款都要上支那書 好心啦
其實點解依家好多美甲鋪都有埋角蛋白做

兩樣野好似無咩關係
因為整睫毛呢啲成本低好多,你上完堂就可以幫人整,同埋時間唔長,你幫一個客整甲既時間可能就做到2-3個睫毛客。
利申:整甲時問過啲甲師 非專業
特別關注藍絲甲店
Fisukinail & Noviasbeauty & Fibonbeauty

絲打們想gel甲以後咪撚好去呢間 今日走嚟搞8折
https://lih.kg/1412542
Nabeel真係擺明車馬表明係黃
返香港要幫襯了
上個post喺nabeel整嗰個絲打post嗰張相真係好燒 又唔貴
朋友會去試 好期待呀! 等我養番好啲甲都諗住去!
nabeel_nail
養靚先啦唔急,何況我之前整soft唔磨甲都long lasting!
佢算快手嗎 ?
拆甲 soft/hard 30-45mins
做款 (每邊1-2隻甲) 1.5-2hrs
做款包埋拆甲
thanks
因我遲d 想約手+腳
怕坐超耐
2hrs 手都Ok
下次約先
唔磨真甲?? 好吸引囉呢樣野
我本身甲極薄
yesss 本身我都怕會太傷 所以同佢傾下
soft最後冇磨 拆甲都係藥水
之後試埋hard佢都有商有量 可以輕手 盡量少磨
你soft keep左幾耐 我本身搣咬甲 一般一個月一定要換 一定會毁左少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞