歡迎來到傳說對決 (33) 垃圾Game冇人玩

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
有冇手足都會久唔久打打下成隻Game死左 點搞?
有無手足有課到足金鳩猴
而家鳩猴打野大家覺得咩水平?
我都啱啱上B,可以留tg
其實one team有啲似exo
又係開始經營youtube 之後比人炒
做乜鳩成日全星耀排到對面全S
成日彈game 入又入唔番,垃圾
Aic 都冇人討論
手機除左傳說都冇其他推塔game好玩
等wild rift
台灣正式收皮
隻依夏打3v3好屈
唔算太勁。淨係勁特定陣形
好薄wo,比刺客一蹲草就死,寵物又探唔到草
前兩日用緋淚上左星耀 之後就比人改左
首先法輔從來唔係主流,唔好講到呢樣野係標準咁
其次呂布老婆都好啲,多控打團勁

呢隻逆風輸到pk又冇強控,絕對唔係你口中既勁輔明未
你真係on9,安奈特保排,愛麗絲控制,你有咩
攞兩隻真輔助同隻半輔比,比警犬扑9左你個腦?

同你講都廢事,多啲用,場場搶添啊,記得排位多啲用
咪係,勁到pk 啦,t0輔啊(你覺得)
咩撚皮皮單擋龍,軟控4秒一次,睇到都尷尬,如果揀左啲站樁型輸出真係多謝你唔少

可以攞隻法師同安奈特比,勁啦你,係度講法輔,到自己舉例又攞啲真輔愛麗絲安奈特出黎唔攞隻法師
何止啊,圖倫輔,馬加輔都勁到pk啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞