歡迎來到傳說對決 (33) 垃圾Game冇人玩

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
留tg打排主s,小號A牌都想搵人一齊玩
你留我揾你? 唔知撳邊度揾條link sor
其實我都唔係好識,應該係呢個
撞親都係班無腦台仔 一開波就送頭送到對面肥哂 叫佢地龜又死唔肯係要同人打團 成堆送哂又屌我打野唔幫 幫你老母咩 成班窮過閪憑咩同人打團?
屌 打3場彈足3場 app 做乜9呀
今日終於單排上S 可以收皮等下季
仲係星2
單排跟本無可能沖SS,跟本SS果堆每場都係3排雙掛咁打
其實逆風假設你塔少,係應該一齊走,同應該係團走搶龍/凱
因為你防守範圍細,一齊博多打少就機會贏

清兵只清近塔既,遠既同野區都唔好再顧
見好多逆風仲走個人去打野清兵,轉個頭對面已經大軍壓境,就死淨出咗去果個,就食咗幾粒兵死曬全隊

結果自己逆風再比人壓,輸到pk,不過如果佢地主動企出去啲中間位打就真係抵死
佢地唔係伏草伏人打龍打凱果下 佢地係直頭主動衝出去搵人隻揪
唔想磨 我打左唔夠100場就S 愈高段位既單掛愈多on9,選角就開始嘈 根住就送頭掛機
再唔係就冇兵推主堡 對面準備全部番生都唔肯走想等兵到 結果咪成班送哂 真出色
啊你講既情況令我諗起仲有啲人又係好搞笑,兵到塔下面既時候就打龍反野
冇兵既時候就企係個塔下面等,成班on99咁
有無得三排躺分 我打凱輔
呢版沉得住氣 對面一個團戰失誤就翻盤
復活魔紋+奎倫好正
岩岩玩果場仲好笑 薩尼全場唔探草唔坦傷團戰唔推人 叫佢跟我死唔跟 後期玩到要我琳蒂開技探草 一探就俾薇拉一套收皮 之後仲好意思跟我跑得快跟唔到 你老味你係有跟住我又點會跟唔到 一路就死跟射手但隻射手又係全場好似透明人咁 爽死
HK兩字畀人van 咗?
Add 我 躺下你分

ban咗
加tg一齊玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞