歡迎來到傳說對決 (33) 垃圾Game冇人玩

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
一技都還好,但係大技真係冇乜可能留到人,就算b排都唔會硬食晒你全招
以前我覺得用朗博都算難,得大技控制力比較強,但職業用落效果都得,可以減攻加防加盾
大技要用閃現配合
效果先會好
所以好麻煩

朗博其實算容易用
位移技有控有盾都唔強咩?
就算你打到冇魔冇技
你識企輸出隔離
靠被動都已經有機會幫輸出秀一波
大技本身都好難食全套,佢最後打飛人嗰下同發動技能有太長時間差,有位移技可以輕鬆閃走,保排又嫌佢出呢招既時候冇得再走位

朗博兩招控技cd比較長,初期未起裝我覺得仲係難用啲
照出野刀同秘咒 雖然少左個被動但都係最高傷 職業選手都係咁出 就黎滿裝就可以賣其中一件
認同 達爾西T1啦
對面玩象 前期你第一波冇打破缺口
後面象上4你就好難圈人
除非你個陣可以做到 CC Chain
象個大同輔助裝好鬼麻煩
你到底係想講達文西勁定唔勁
見你後面講象
T1 咪姐係勁囉
不過會比象counter
我覺得好多刺客都針到佢
唔算counter到,一樣咁勁
你見職業賽寧願ban 達,即使見到達都未必會pick象

綜合gcs同街場,而家t0應該係達 琳 菲 皮
前三者街場好強,gcs長駐ban位,一放就勝率非常高。皮就唔洗講

弗即使s排場都未必滑得好,職業場勝率相比上面4隻應該更低。
同埋弗守唔到塔
人人手上都太多金幣
無奸不商啊ching
仲要隻隻新英都強勢角
驚死你唔買新角咁
岩岩先發現呢期聖典今個星期就完
明明之前都冇咁快
今次得4星期
快D完,快D開下一個聖典,咪快D又可以課下一輪
真係無眼睇
仲加主堡無兵線減傷
同王者一樣變射手對決
減少無兵推主堡既機會唔係件好事咩?
屌做乜撚 iphone7挽挽下彈game 呢家選完角就入唔番彈撚左7 8次
點解好
留個tg
有無人一齊打排 而家星耀三 想要穩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞